sale 3sm Larry Flynt Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Ovi argentinci su kao kurir...nisu ni za kurac Pu mater ti jebem
Guest HEFEST Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Mesija najvise mrzim u svetu fudbala posle Murinja.
Guest Bata Životinja Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 koliko znam, najbolji igrač svih vremena je i najbolji strelac svetskih prvenstava
sale 3sm Larry Flynt Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 najbolji igrač svih vremena ććpk Mozda, ali danas na ovoj utakmici nije zasluzio da da gol a ponajmanje da slavi pobedu..
lemmy sixx Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Mrzite ga zato sto jebe keve? Kompleksasi. Ali sve u svemu,Argentina je kurtoncina.Jeste da su ovi pescani crnci igrali bunkercinu goru od grka,ali svejedno,kvalitetna ekipa bi ovo morala dobiti bez problema.Jebo ti tim u kojem je glavni kreator onaj indijanac Gago. Mozda, ali danas na ovoj utakmici nije zasluzio da da gol a ponajmanje da slavi pobedu.. Nije zasluzio? Uzeo covek loptu,zabio golusu i nije to zasluzio. 2
Јарослав Posted June 21, 2014 Author Report Posted June 21, 2014 Lemi ubo suštinu jebeni Di Marija, prvi put vidim igrača da centrira, a da uopšte ni jednom ne pogleda u kazneni za Gaga isto stoji, teški kurton od igrača Mozda, ali danas na ovoj utakmici nije zasluzio da da gol a ponajmanje da slavi pobedu.. upravo po tome se najbolji igrači izdvajaju, može da ih nema nigde celu utakmicu i onda jednim potezom da reše sve
lemmy sixx Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Cinjenica. Sto se tice Di Marije,tu nisi u pravu.Kapiram da ga mrzis zato sto je,uz mocnog Ramosa,najbitniji u Realovom osvajanju 10.lige sampiona,ali preterujes.Los je danas bio,to stoji,ali bio je los ceo tim.Cuj tim...taj pokusaj od tima.
Јарослав Posted June 21, 2014 Author Report Posted June 21, 2014 haha, ne mrzim ga jer je iz Reala nekako nemam sposobnost bilo kog Argentinca da mrzim, ali je činjenica da je on već dve sezone daleko od nekog nivoa okej, odigrao je super finale LŠ, ali i Onjilo je odigrao super protiv Zvezde problem Argentine je što nema nikakvog kreativca na sredini, Gago i Maskerano su na prvom mestu kasapi, i sve se svodi na neka probijanja po bokovima ili na "daj loptu Mesiju, pa šta uradi"
metal guru Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 cuj daleko od nivoa, Di Maria odigrao sezonu zivota, sjajan je bio kad god sam gledao Real 1
Demon Seed Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 okej, odigrao je super finale LŠ, ali i Onjilo je odigrao super protiv Zvezde Paralela na mestu, uz ono o najboljem igracu svih vremena, pobedio si za danas
lemmy sixx Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Upravo to. Ja nemam pojma o cemu ti Jare pricas.Mali cigan je pokidao sezonu. Gago je na prvom mestu invalid.Argentina osim napada nema nista,kanta od ekipe.
Јарослав Posted June 21, 2014 Author Report Posted June 21, 2014 jebem li ga, nisam nešto previše pratio Real ove sezone, ali često sam viđao da ga pljuju sa svih strana u svakom slučaju, mišljenja sam da je Laveci trebao umesto njega dosta ranije u igru
lemmy sixx Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Ja sam misljenja da Iguain uopste nije trebao igrati.I da je umesto njega i invalida Palasia na prvenstvu trebao biti Tevez.
Јарослав Posted June 21, 2014 Author Report Posted June 21, 2014 (edited) to je činjenica nad činjenicama nije mi jasno otkud Palasio uopšte u reprezentaciji šta, kao najbolji je igrač Intera? teško u onom paprikanerskom klubu biti najbolji među onim pilićarima Edited June 21, 2014 by Јарослав
lemmy sixx Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Ovaj trener ocigledno ima neki problem sa Tevezom. Negde pre prvenstva je izjavio da ga nije zvao zbog atmosfere. Ko zna,mozda taj mali preklani patuljak i jeste neki drkos...svadjao se sa Fergusonom,sa Mancinijem. Ako vec nije zvao Teveza,umesto Palasia je trebao zvati nekog veznjaka.Napadaca imaju pun kurac,a u vezi su ocaj.Pa mogao je cak i matorog Rikelmea zvati,on je i ovakav doktor za Gaga.
Јарослав Posted June 21, 2014 Author Report Posted June 21, 2014 jeste Tevez kratak sa živcima, ali da me jebeš, kad god sam ga gledao u reprezentaciji, čovek je grizao sredina im je tuga, pa Maksi Rodrigez je i dalje klasa za ove ostale, bolje njega da ubacuje umesto ovog invalida
lemmy sixx Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Slazem se.Iako,Argentina je zaista u deficitu sa kvalitetnim fudbalerima.Ako ne racunamo napadace,imaju prosecnu ekipu. Дриблинг у месту...Ризна живели. Riznić: Za razliku od današnjih fudbalera, nikad nisam krio da volim da popijem!
Мајор Гашпар Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Šta si obično pio? "Pivo, iako sam znao da ono nije prikladno za neka šmekerska mesta koja sam upravo iz tih razloga i zaobilazio.
Recommended Posts