Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

jeb'o mater, to ni meni nije jasno, cela Srbija navija za Bosnu

aj da ima neki Hercegovac, pošten čovek iz Srpske, ali kurac, sve muftija do muftije, neki tamo Sulejmanovi potomci, jeb'o ih Alija

Edited by Јарослав
Posted

aj da ima neki Hercegovac, pošten čovek iz Srpske, ali kurac, sve muftija do muftije, neki tamo Sulejmanovi potomci, jeb'o ih Alija

Pa to jebote

sve balija do balije jebo im pas mater mrtvu

i sta bre da navijam za ustase? jebale vas poplave i to lazno bratstvo i jedinstvo

juce su uveli referendum o ukidanju cirilice u hrvatskoj, danas da navijam za njih

mrs u picku materinu ustasku

• Upvote 5
  • Downvote 1
Posted

Kolashinac. Zamalo pa nash.

Posted

Koji ti je lemi covece :D Samo kazem cinjenicno stanje, savrseno me zabole kurac za bosance kod kojih igra 1 (slovima - jedan) srbin - Misimovic. A za Hrvate da i ne pricam, stvarno ne razumem patologiju da za kroasane navijas na ovom prvenstvu, ali ima i toga ocigledno..

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Cak i Kuruz za Partizan navija samo protiv ustaskih klubova :haha: U pravu si Majore, zaboravih na njega. Ali da, ta prica oslikava koje smo mi Srbi vecite budale kratkog secanja, od svih ex yu nacija jedino mi i po koji zagrepcanin povlacimo vecito tu nostalgiju a ovi jedva cekali da zapale iz juge i kurce se nekim svojim drzavama. Aj da Ibra igra Zabosnu pa jos i da navijam za njih..

• Upvote 2
  • Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...