Jump to content

Светско првенство 2014.

Јарослав

Recommended Posts

Izašao Van Persi, Hoilanđani preokrenuli, ušao Čičarito Meksiko ispustio prednost, činjenica da su igrači UČK Uniteda najgore odigrali, kao u ostalom i Runi kod Engleza, klub čiji su se igrači pošteno obrukali.

Stevo Džerard zato razbio, sve po ušima da bije one crnce što ne trče lepo

• Upvote 3

On se barem izvinjava. Svim ovim latino garaganima ne pada na pamet, a učestalije i grđe padaju od njega.

Da se čoveku ogadi bubamara.

Šteta što se Kuba opet nije kvalifikovala, jer odvažan muškarac, privatnik, a levičar u duši, jednostavno nema za koga da navija.

Volvo drže Kinezi. Jebi ga, tako je.

I nemoj da mi neko slučajno spomene Nejmara! Za njega je jedan Kristijano gospodin čovek.

Edited by vudun
  • Upvote 2
  • Downvote 3

Guest Bata Životinja

On se barem izvinjava. Svim ovim latino garaganima ne pada na pamet, a učestalije i grđe padaju od njega.

Da se čoveku ogadi bubamara.

Šteta što se Kuba opet nije kvalifikovala, jer odvažan muškarac, privatnik, a levičar u duši, jednostavno nema za koga da navija.

Volvo drže Kinezi. Jebi ga, tako je.

I nemoj da mi neko slučajno spomene Nejmara! Za njega je jedan Kristijano gospodin čovek.

reko lepo Aca Informacija, najduže se na terenu previjali Brazilci i Čileanci, najmanje Bosanci, ko bi reko al takoe

Ta lopta po meni bila genijalna, golman taman tad zagazio ulevo pa ga uhvatila u raskoraku, a da je isla samo malo desnije, bila bi stativa

Dobra je lopta, I precizna, ali meni je delovala presporo. Doduše, učinilo mi se da ne ide u gol. Možda se I golmanu tako učinilo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...