Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

Iguain - usro se k'o Srbin

onda Mesi promašuje čitav gol k'o da ima srpske krvi

Palasio prima loptu k'o da se preziva na ić

Škodran Mustafi do Tokija!

Guest Bata Životinja
Posted

Švaba sumnjivog dnk porekla, sa francuskom frizurom, odlučio prvaka sveta. Pošten čovek mora biti zgranut.

• Downvote 1
Posted

Немој да ми неко помене Месија у некој озбиљној причи.

shots on target : 5 - 0 shots off target : 4 - 9 possession (%) : 62 - 38 corner kicks : 5 - 3 offsides : 3 - 2 fouls : 20 - 16 yellow cards : 2 - 2 red cards : 0 - 0

Нула, нула, нуларица.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Nemci zasluženo, pobedili su tri bivša svetska prvaka, Argentinci, jednom ili ni jednom nisu šutnuli na gol. Nadam se da prestaju proseravanja da je Mesi najveći igrač ikada. Švajni igrač utakmice, Ješa ubo sa ŠirleTom i Geceom, anonimus Argentinski osakatio napad Argentine izvodjenjem Lavecija. Odlično finale

• Upvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

jedan Šiptar je osvojio svetsko prvenstvo, ja sam zadovoljan, pogotovo što nijedan Srbin to nije učinio

Posted

Povraćao je Mesi i na terenu i u svlačionici, onaj doping kojim su ga kljukali kad je bio klinac mu sad doslovno na usta izlazi. Nacisti zasluženo, mada ne bi bilo nezasluženo i da je bilo obratno, da su Iguain i Palasio bili manji invalidi.

Guest Bata Životinja
Posted

Немој да ми неко помене Месија у некој озбиљној причи.

ladno dobija nagradu, opet fudbalska mafija

Posted

Bravo za Svabe, nema sta, iako mi uopste nisu dragi, odigrali su najbolje kada je bilo najpotrebnije, a onaj gol je umetnost. Meni najjaci utisak na ovom prvenstvu ostavio Sirle, covek je prakticno svaki sut uputio u okvir gola, davao fenomenalne golove, proigravao, prodirao, i jos na kraju zacinio sjajnom asistencijom. Argentincima svaka cast na odbrani ali ljudi celo prvenstvo igraju bez ikakvog koncepta u napadu, bolje od ovoga nije ni moglo, a i da ih je usralo nesto, tesko bi bilo zasluzeno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...