Jump to content

Recommended Posts

Posted

Мени је Филип одличан,мислим да је класа за све ове што су до сад играли. У тог Ђурђића имам мало више поверења него у Лекића.

• 2 weeks later...
Posted

Човека је звао 5 пута (што такмичарске, што пријатељске) и није га пустио да одигра ни минут.

Није Матић будала да га зајебава овај кокошар неком квази причом. И неће се ово на овом случају завршити. Отераће кокошар још неког играча.

Na konstataciju da je redovno pozivan u poslednje vreme, Matić je rekao:

I nisam dobijao šansu na pet utakmica. Ali, zašto trošimo vreme na mene, ja sam bio nebitan u reprezentaciji“.

Posted

Па бољи је од Мићка, Игњовског и Фејсе.

Нека, нека уништи кокошар све. Потребно је све да се уништи да би поново могло да се изгради.

Као у песми.

1:30

• 2 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

циганима се баш јебе за СП, одложен меч Бразил - Енглеска, који је требао да се игра у недељу на Маракани, због лоших безбедносних услова

• 2 months later...
Posted

Треба да се уведе правило да само са бубамаром сме да се игра. Кења ми се од ових НАСА срања. Као боља лопта, па лакша па не знам шта. Па није јебени авион па да треба да има перформансе, лопта боктејебо све што се од ње тражи је да је округла и напумпана.

• 3 months later...
Posted (edited)

Нигерија оверила пласман. Ова екипа није ни близу оне 94-98 генерације ал опет од свих црнаца за њих навијам.

Edited by serblackbeard
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...