Jump to content

Recommended Posts

Posted

Имали су 1-0. Вероватно су га примили на празан гол у надокнади.

Камерун-Тунис сутра, 0-0 била прва. У уторак Египат-Гана (1-6) и Алжир-Буркина Фасо (2-3)

Posted

Имали су 1-0. Вероватно су га примили на празан гол у надокнади.

Nije bas prazan gol, bila kontra za Slonove. Jaja asistirao Kaluu.

Ali, Obala Slonovace standardno igrala sa bolom u kurcu, po sistemu "lako cemo sa ovom boranijom". Senegal imao nekoliko sjajnih prilika za drugi gol.

Posted

.

Ali, Obala Slonovace standardno igrala sa bolom u kurcu, po sistemu "lako cemo sa ovom boranijom". Senegal imao nekoliko sjajnih prilika za drugi gol.

Nema straha kad je bracala Bubakar stub odbrane

Posted

Босна пре Француске али и гомиле репрезентација које су редовне на СП , ово као да је неко за 5 минута саставио како му се дигао курац. Колумбија, Белгија, Швајцарска, мо'ш мислити.

Posted

ма 'ајде, дали су организацију СП јебеном Катару и то ће изгледа на зиму да се одржава. не знам ко их још схвата озбиљно.

Posted

Брате, стварно, ово ко да су дали деци да склепају шешире. Хрватима желим групу са најјачим могућим репрезентацијама и да се проведу као ми 2006. И даље не могу да схватим како их је тако жреб за бараж усрао. :no: Такође и Французима желим да им се деси Сенегал 2002. У сваком случају, увек за Немце и браћу Русе, једва чекам првенство.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Аргентина изнад свега, уз Босну такође свим срцем. Ипак се игра у Бразилу, ред је да Аргентина узме. :mhihi: Увек уз африканере, јужноамериканце и сву сиротињу. Екстремно против Шпаније, Италије и Португала, мало мање су ми антипатични Немци, Енглези и Французи.

• Downvote 3
Posted

на првом месту Аргентина, као и увек, па онда Шпанци, Уругвајци, Колумбијци, Коста Рика и Хондурас

Французима све најгоре желим, да буду последњи у групи са три пораза и једно 10 нерегуларних голова против њих

Posted

vid' jaretove indija/pakistan kombinacije

prvo slovenska braca,pa kad poispadaju standardno svabe

kao i svi sem jareta protiv cigosa i derivata sa svih kontinenata na prvo mesto,pa sve ostalo

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...