kuruz Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 kenjam vam se na Argentinu strogo braća Englezi i Italijani šmekeri
Dead Man Drinking Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Jedni izgledaju k'o da su izašli iz zatvora, a drugi kao da su sišli sa modne piste. Samo ispod 30° sgš
Мајор Гашпар Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Италија ће далеко да догура, Енглези карина још у групи.
Vic Rattlehead Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Italija, Rusija, Grčka, Holadnija, Kolumbija a protiv Hrvata, BiH i Španaca.
kuruz Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Jedni izgledaju k'o da su izašli iz zatvora, a drugi kao da su sišli sa modne piste. Samo ispod 30° sgš pa to ti pričam, najbolja kombinacija ćelavi zlotvori u šmekerskim odelima, idelno rešenje
BLAGOJE Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Руси и могу, али нећеш ваљда за усташе да навијаш? ja sam stari bijeli hrvat pride brojim i obrezane kao slovene
Мајор Гашпар Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Pride, pride...white pride. Види ти Благишу, ђавола. 1
Guest Bata Životinja Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Englezi su najgori narod na svetu.
Dark_Elf Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Vala, mrtva trka između engleza i ustaša... stvarno se ne zna ko je gori. Nego, slučajno pogledah prvu stranicu ove teme... i svaka čast... neki, kao da su videli budućnost.
El Pistolero Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Samo Obala Slonovace. Nadam se da ce izvuci neku normalnu grupu jer su na prethodna dva Sv. Prvenstva bili u grupama smrti. Poslace najjaci tim, rekao bih da je to poslednje takmicenje za Drogbu, bracu Ture, Ebuea, Zokoru i jos par njih.
Guest Bata Životinja Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 помешао си их са усташама Ustaše su samo po Srbima operisale, Englezi po čitavoj planeti. Odvratni imperijalisti. Uostalom, gori od ustaša su i Slovenci. 1
vudun Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 (edited) Samo Honduras. U stvari, neka fudbal pobedi. Edited November 21, 2013 by vudun
Dark_Elf Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Ustaše su samo po Srbima operisale, Englezi po čitavoj planeti. Odvratni imperijalisti. Ustaše su i po srbima, i po ciganima i po jevrejima.. i po svima koji su im došli pod ruku. Da su velika sila poput engleza, ko kaže da ne bi i po celom svetu? 1
Stolet Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Bosna, Rusija, a posebno afričke zemlje 4
BLAGOJE Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Pride, pride...white pride. Види ти Благишу, ђавола. mnogi bi rekli - drljevicevac 1
Guest Bata Životinja Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Ustaše su i po srbima, i po ciganima i po jevrejima.. i po svima koji su im došli pod ruku. Da su velika sila poput engleza, ko kaže da ne bi i po celom svetu? šbbkbb Englezi su nešto učinili a šbbkbb me ne zanima ustaše su sitna riba, iz neke naše balkanske perspektive su neki kurac, a potpuno su nevažni na globalnom nivou, gde su Englezi najveća gamad uostalom, ko je te ustaše pustio na Srbe 1991. nego Englezi?
Guest Bata Životinja Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Kol nije slao razne Lordove da kao učestvuju u mirovnim pregovorima i useravaju svaku priliku za miran razlaz. Nemci se bar nisu folirali niti je neko od njih očekivao nešto pošteno. Uostalom, ni u Hagu se Nemci nisu toliko isticali već upravo Englezi 1
lemmy sixx Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Jebote,vi se zaista raspravljate sa ovom komadinom budale od Trlaje? Eno ti ih ustase,pa navijaj za njih,jebale te ustase. 3
Јарослав Posted November 22, 2013 Author Report Posted November 22, 2013 Трлаја, боли ме курац шта су Енглези радили у тамо неком Бангладешу или Лаосу, усташе су касапиле мој народ и за мене су најгора нација (мада су они курчина од нације) у универзуму
Guest Bata Životinja Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 (edited) kao prvo, ustaše su silovale i poklale 6 članova moje familije 1941. godine, nemoj da me učiš šta su i ko su ustaše. Partizani su osvetili moju familiju i na tome sam im večno zahvalan, ja nemam neraščišćenih računa sa ustašama, a sa Srbima imam itekako. to što su ustaše kasapile Srbe je apsolutno srpska krivica, već rekoh na drugoj temi da su Srbi govna izdajnička i pičke govedarske evo vam ga degenerik Lemi neka srbuje još malo, čovek slep kod očiju ne vidi da ga je bagra izdala devedesetih. Prostor između Knina i Grahova ne može vanzemaljska sila da osvoji, sve i da su Srbi naoružani samo kamenjem koje bi bacali na neprijatelja. A odatle su počele ustaške akcije 1995. kada je Srbija prodala Krajinu. Lemi neka im prašta, svim Beograđanima, Šumadincima i kurcosbijancima svih vrsta, meni ne pada na pamet, moju familiju su Srbi prevarili ne jednom već dva puta, treći neće, u to budi siguran, mene da kolju zbog nekih beogradskih idiota ne dolazi u obzir eto vam velikosrpskog debila Lemija pa se s njim zajebavajte oko toga koji moj iko ovde bre meni može da se kurči, je li ičiji ćale ovde bio u rovu 1991-1995? Ičiji? Sem Srba preko Drine sumnjam da je iko bio u rovu. Sakrili ste se u mišije rupe, svi vaši očevi, stričevi, ujaci... pušite ga milion puta, meni bagra izdajnička neće soliti pamet o ustašama, a pogotovo Lemi zaglupljeni slepac i viski imbecil Edited November 22, 2013 by Bata Životinja 3 3
Recommended Posts