Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

Nisu slicni ni malo.Trapara ima trunku zdravog razuma,i sa njim se moze diskutovati.On tvrdi da se razume u sve,ali ne namece toliko svoje misljenjeTo sto ima cudne poglede na svet i sto je potencijalni serijski ubica je druga prica.Ovaj Trlaja je kompletni ludak,apsolutno nesposoban za diskusiju,misljenja da je najpametniji i da su svi ostali inferiorni u odnosu na njega.Slucaj za posmatranje.

Jedino po cemu su slicni je da su obojica uvereni da su genijalci,a zapravo su kurci na biciklu.

pa dobro bre, da li tvrdiš da sam lud ili da trebam da idem kod psihijatra? Odluči se više...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

ti si svakako stručan za to, sigurno imaš diplomu i sve, samo ja i dalje pitam jesam li lud ili trebam kod psihijatra?

evo, krstiću te prosvetljenjem, psihijatar se bavi mentalnim bolestima a psiholog ludacima, i to nije isto

Posted

Vec sam ti rekao,covek ne treba imati diplomu da bi mogao zakljuciti da neko nije normalna osoba.A ti nisi normalna osoba.Ali nije svako strucan da takvoj osobi pomogne.E tu stupaju na snagu strucnjaci.Koji tebi trebaju pomoci,i utvrditi sta ti tacno nedostaje.Ali da sa tobom bas i nije sve u redu,to je cinjenica.

Guest Bata Životinja
Posted

pa gde si ti video genija koji je normalna osoba? :haha:

prosto mi nije jasno odakle ti ideja da ja tvrdim da sam normalan, u zemlji u kojoj je normalno krasti, lagati, varati ja sam svakako nenormalan!

Ajnštajn je u pidžami dolazio na fakultet da drži predavanja, Njegoša je klepio konj kopitom u vugla, znam i jednog tipa kojeg je bik tako mlatnuo kad ga je video da pokušava da mu naguzi kravu, ko zna šta je taj Njegoš radio, nije džaba umro od sifilisa, možda je hteo kobilu da natakne

tako ti je to sa genijima, svi su nenormalni, ja sam naravno daleko od njih, još nisam našao kravu svog života, al čim nađem javljam ti!

Guest Bata Životinja
Posted

ok, samo da znaš, nećemo da delimo kravu!

Posted (edited)

u zemlji u kojoj je normalno krasti, lagati, varati ja sam svakako nenormalan!

ja kradem net nekog druga komuniste komšije koji ima bežični bez pasvorda

Edited by Underkuruz
  • Upvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

pa valjda je jasno u čemu je stvar, nisam još u potpunosti uništio svoju mračnu srbsku stranu

ipak mi je deda bio pravoslavni sveštenik Danilović pre nego što je primio islam i prezime Tači

biće potrebne godine da se izborim sa srbskim zlom u sebi

• Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

pa ja imam čist račun, ne zanima me da li Srbi imaju

rekoh već da su o tome trebali da misle mnogo ranije, pre nego što su izdali, pobegli, sakrili se i pokazali da su govna

svima koje su Srbi izdali i kojima su ustaše zbog toga zaklale najmilije predlažem da napuste srbsku naciju

• Downvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

da li ti imaš malje iznad kurca, patuljasti momče?

Guest Bata Životinja
Posted

zaneo sam se dok si mi pričao kako te je Kačavenda naučio svemu što znaš

Guest Bata Životinja
Posted

ne bi bilo ništa čudno, odavno se te grupe nameštaju, malo otežavaju favoritima, naprave poneku grupu sa osrednjim repkama kao što je ova sa BiH, španskim ciganima po običaju nameste laganicu, i zar nekog čudi da Mesi i Ronaldo baš idu jedan na drugog, ima mesecima da lupetaju po novinama i dižu tenzije o tom ultra duelu, keš će im padati s neba

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...