lemmy sixx Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 U potpunosti se slazem.Tadic mora igrati u startnoj postavi.
Sreta Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Ovo sve su igraci saveza. Sve komplet promeniti. Narocito ove sto se po novinama kunu u Terzica, jebo im on mater nesposobnu. Realno je pozvati sve Zvezdine igrace i uigravati ih preko reprezentacije. Isto tako i u basketu 1 1
..charlie.. Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 (edited) Kada smo vec u prici oko problema sa napadacima i njihovom efikasnoscu, Andrija Kaludjerovic je postigao prvenac u debiju za Rasing iz Santandera... Ako se nastavi ovako bericetno i u nastavku sezone, plasim se da ce nam u buducnosti i gorepomenuti kidati zivce... Edited September 9, 2012 by ..charlie..
Álvaro Recoba Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Друга француска лига је преслаба. Гледао сам и Ђорђевића и Нант, имамо већ такве, па и боље у репрезентацији.
..charlie.. Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Evo i gola... http://www.youtube.com/watch?v=PqSMXBWWTNU&feature=player_embedded#at=34
Stolet Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Jao to je onaj komentator što smešno izgovara 't'
..charlie.. Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Ne bi trebali da izgubimo iz vida da je to ipak spanska liga, a spanci nisu bas neke postenjacine...
Stolet Posted September 9, 2012 Report Posted September 9, 2012 Pogotovo ta druga liga u kojoj se prošla sezona završila skandalom
El Karnisero Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Друга француска лига је преслаба. Гледао сам и Ђорђевића и Нант, имамо већ такве, па и боље у репрезентацији. Нант је сигурно бољи од Генчебирлигија.
Álvaro Recoba Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Ја бих пре реко да је Генчлебирли'и бољи од било ког француског друголигаша. Кад сам гледао Нант-Мец, то је била утакмица нивоа наше ПЛС.
..charlie.. Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 O Genclebirligiju mi dovoljno govori to sto mu napad predvodi Lekic, a doveli su i Radosava kao pojacanja...
lemmy sixx Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 Zaboravio si na najjacu kariku,teta Karleusu.
Álvaro Recoba Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 (edited) И Карлеуша и Раћа би били фантастични за Лиг Дъ. Edited September 10, 2012 by Álvaro Recoba
..charlie.. Posted September 10, 2012 Report Posted September 10, 2012 (edited) Oni nisu fantasticni ni u Turskoj. Mislim da se oni nece dugo ni tamo zadrzati, predvidjam Radosavov povratak u partizan kao veliko "pojacanje" za 1-2 godine, a ova dvojice ce se nakon Turske smucati po zemljama treceg sveta do kraja karijere, jer tako njihovi menadzeri zele... Zaboravio si na najjacu kariku,teta Karleusu. Huh, nekako mi je promakao. Sve suvi kvalitet... Edited September 10, 2012 by ..charlie..
Јарослав Posted September 11, 2012 Author Report Posted September 11, 2012 Дајте неки линк за стрим, на послу сам па да могу да гледам.
..charlie.. Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 (edited) http://webtv.vektor....l_list.php?q=hq Ako prenose RTS ili Prva mozes ovde da gledas... EDIT: Ili si mozda hteo samo da se pohvalis da si zaposlen... Edited September 11, 2012 by ..charlie.. 2
Мајор Гашпар Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 РТС преноси све утакмице на домаћем терену. Него... http://sport.blic.rs/Fudbal/Svetski-fudbal/220270/Hrvatski-fudbaleri-se-veselili-uz-Acu-Lukasa-Stimac-ih-preselio-na-klupu-protiv-Belgije
..charlie.. Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 Kako ce im ovaj Stimac razjebati sve sto je Bilic uradio... Mihajlovic je k od strucnjaka, ali ovaj je jos gori. Namestio mu Mamic klupu nakon pomirenja...
So What! Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 Ja mislim da vi bespotrebno pravite bauk od te Belgije i potcjenjujete snagu Hrvatske i Srbije. Kada je BiH igrala sa Belgijom i tada su oni bili razvikana reprezentacija, a godinama ih nema nigdje, uzesmo ih dva puta lagano, a Srbija ima potencijal da to fino riješi u sovju korist ili barem remi u Belgiji. Od vremena kada smo mi igrali s njima, ja mislim da jedino Hazard nije igrao. Znači bez straha na njih i nema tu kalkulacija s njima. 2
Stolet Posted September 11, 2012 Report Posted September 11, 2012 Koje genijalno postavljanje kod slobodnjaka xD
Recommended Posts