Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cek, ovi Alzirci poste? Ne gledam utakmicu, samo slusam, rece mi drugarica da nisu pili vodu na pauzi, je l' to istina? Mozda zato i Ezil izgleda kao lesina.

Guest Bata Životinja
Posted

dva muslimana dala gol, a jedan Nemac

Nemačka bruka, niža germanska rasa, Alžirci opravdali tron afričkog šiptarizma

A tim Alžira ovo ćera doma u četvrtfinalu - Berlin kaput

• Downvote 2
Posted

Svabe jos jednu kurtonsku tekmu odigrali i dobili na silu, klasika. Ovi mujage ako su stvarno postili svaka cast sto su i onoliko izdrzali, ali ne moze se protiv masinerije, jbg.

• Downvote 2
Posted

@Talvi Pa da, realno, popadali bi na dupeta na pola tekme, inace. Kovinjalo bog otac, kada ne bi izlupetao makar 3 ordinarne gluposti i pomenuo makar jednu repku tokom prenosa koja uopste ne igra taj mec, ne bi ziv ostao.

• Downvote 1
Posted

Svabe jos jednu kurtonsku tekmu odigrali i dobili na silu, klasika. Ovi mujage ako su stvarno postili svaka cast sto su i onoliko izdrzali, ali ne moze se protiv masinerije, jbg.

А како су могли да одиграју кад се ови са 11 бране?

Јбг, да је гол пао на старту друга би се песма певала.

Не спорим да је Алжир мудима одиграо...капа доле.

Posted

Pa ne kazem nista, ovi jesu parkirali autobus, ali objektivno na celom ovom prvenstvu svabe ne igraju onako ubitacno kako se od njih ocekuje, imali su i pored autobusa itekako sansi pa su se posteno ispromasivali, a bogami i odbrana je bila prilicno losa u vise navrata. Ali to sve nema veze, oni u svom maniru opet na kraju pobede, jbg.

• Downvote 2
Posted

Taj fazon. Neshvatljivo da imas zivog Lama i Groskrojca igra ti jebeni Hevedes, mora neko sa brzim i ubitacnim krilima da ih kazni, definitivno.

Posted (edited)

Je l' igra Mustafi, Mustefi ili Mustefa? Kakav degenerik ovaj komentator, skoro da mi nedostaje Aca.

prvi i zadnji jesu.

nego ne znam sto svi odjednom zameraju kovinjalu za ezila, sirlea itd kad covek pravilno izgovara imena ljudima

ako vec ima ozila i surlea onda treba da budu goce i muler

svakako da je lam trebalo da igra beka uvek, gvardiola je majmuncina, lev jos veca.

hevedes je dobar igrac, ne znam zasto je danas odigrao lose. u svakom slucaju nedostajao humels.

Edited by obsessed by cruelty
Posted

Svaka cast Alziru,odigrali odlicno.Ali jebiga,nemaju oni snage za 120 minuta,tu su pukli.Nemci i dalje ne pokazuju nista,trte mrte.Realno,nijedna jedina reprezentacija nije pokazala nista sto bi je na neki nacin odvojilo i napravilo razliku.

Francuzi isto kara banana.Nista to nije.

Kovinjalo je legenda. Jeste da uspavljuje, ali je najbolji komentator.

Ti si lud.

Najgori coban ikada...Aca je za njega doktor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...