kuruz Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 Übermensch, po mom mišljenju, izgleda kao Nojer
Demon Seed Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 Cek, ovi Alzirci poste? Ne gledam utakmicu, samo slusam, rece mi drugarica da nisu pili vodu na pauzi, je l' to istina? Mozda zato i Ezil izgleda kao lesina.
Мајор Гашпар Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 Übermensch, po mom mišljenju, izgleda kao Nojer Холгер, па остали.
Guest Bata Životinja Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 dva muslimana dala gol, a jedan Nemac Nemačka bruka, niža germanska rasa, Alžirci opravdali tron afričkog šiptarizma A tim Alžira ovo ćera doma u četvrtfinalu - Berlin kaput 2
Demon Seed Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 Ionako ih u cetvrt finalu ceka jos Alziraca. Afriku voli cili svit.
Demon Seed Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 (edited) Nego, kad smo kod Alzira, posti li Bilal Yusuf Mohammed? Zaboravih i Karima Edited June 30, 2014 by Demon Seed
Salvation Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 Svabe jos jednu kurtonsku tekmu odigrali i dobili na silu, klasika. Ovi mujage ako su stvarno postili svaka cast sto su i onoliko izdrzali, ali ne moze se protiv masinerije, jbg. 2
Demon Seed Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 Pazi stvarno xD A kazu li uopste Splicani svit ili kazu svet?
Talvi Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 nisu postili, imam im napisao opravdanje http://www.breakingnews.ie/sport/other/algeria-team-given-permission-to-eat-during-ramadan-634927.html
vudun Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 Ciloga života ja san tija samo nju... Kovinjalo je legenda. Jeste da uspavljuje, ali je najbolji komentator. 1
Salvation Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 @Talvi Pa da, realno, popadali bi na dupeta na pola tekme, inace. Kovinjalo bog otac, kada ne bi izlupetao makar 3 ordinarne gluposti i pomenuo makar jednu repku tokom prenosa koja uopste ne igra taj mec, ne bi ziv ostao. 1
Demon Seed Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 nisu postili, imam im napisao opravdanje http://www.breakingn...dan-634927.html E, onda je ok. Degenerici
Talvi Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 A kazu li uopste Splicani svit ili kazu svet? dalmatinac nosi lančić, najdeblji na svitu
Мајор Гашпар Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 Svabe jos jednu kurtonsku tekmu odigrali i dobili na silu, klasika. Ovi mujage ako su stvarno postili svaka cast sto su i onoliko izdrzali, ali ne moze se protiv masinerije, jbg. А како су могли да одиграју кад се ови са 11 бране? Јбг, да је гол пао на старту друга би се песма певала. Не спорим да је Алжир мудима одиграо...капа доле.
Salvation Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 Pa ne kazem nista, ovi jesu parkirali autobus, ali objektivno na celom ovom prvenstvu svabe ne igraju onako ubitacno kako se od njih ocekuje, imali su i pored autobusa itekako sansi pa su se posteno ispromasivali, a bogami i odbrana je bila prilicno losa u vise navrata. Ali to sve nema veze, oni u svom maniru opet na kraju pobede, jbg. 2
Demon Seed Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 dalmatinac nosi lančić, najdeblji na svitu dobro je onda, da mi ne bude zao sto sam pogresno razumio tekst
Мајор Гашпар Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 Јбг, луфт им је на левој страни, средина ровита. Но, опет, све по плану иде. Само нека Лама врати на бека, јебо их отац педерски. 1
Salvation Posted June 30, 2014 Report Posted June 30, 2014 Taj fazon. Neshvatljivo da imas zivog Lama i Groskrojca igra ti jebeni Hevedes, mora neko sa brzim i ubitacnim krilima da ih kazni, definitivno.
obsessed by cruelty Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 (edited) Je l' igra Mustafi, Mustefi ili Mustefa? Kakav degenerik ovaj komentator, skoro da mi nedostaje Aca. prvi i zadnji jesu. nego ne znam sto svi odjednom zameraju kovinjalu za ezila, sirlea itd kad covek pravilno izgovara imena ljudima ako vec ima ozila i surlea onda treba da budu goce i muler svakako da je lam trebalo da igra beka uvek, gvardiola je majmuncina, lev jos veca. hevedes je dobar igrac, ne znam zasto je danas odigrao lose. u svakom slucaju nedostajao humels. Edited July 1, 2014 by obsessed by cruelty
Sreta Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 Gazi opet cizma. Major se uzbudio na komentare, Minhen u njemu vristi na zloslutnice 1
lemmy sixx Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 Svaka cast Alziru,odigrali odlicno.Ali jebiga,nemaju oni snage za 120 minuta,tu su pukli.Nemci i dalje ne pokazuju nista,trte mrte.Realno,nijedna jedina reprezentacija nije pokazala nista sto bi je na neki nacin odvojilo i napravilo razliku. Francuzi isto kara banana.Nista to nije. Kovinjalo je legenda. Jeste da uspavljuje, ali je najbolji komentator. Ti si lud. Najgori coban ikada...Aca je za njega doktor.
Recommended Posts