Jump to content

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Posted

Holanđani su pokazali sve, od magične igre glavom van Persija, do starog kadra Snajdera koji zabija kad mu vreme nije, Robenove levice i dramaturških padova, a i klasni Huntelar može duđe s klupe, o van Galu koji tamo sedi da ne pričamo. Holandija osvaja, mada i Francuska je ok, Švajcarska naravno moj favorit. Šiptarizacija sveta!!!

Guest Bata Životinja
Posted

a Meksiko bi 5 komada zabio Alžircima

Guest Bata Životinja
Posted

Meksiko je Kamerunu zabio tri komada, sudija poništio dva regularna gola

Guest Bata Životinja
Posted (edited)

ne, Nemačka Alžiru nije zabila nijedan gol

ne samo da u 90min je mogla da primi više golova da su Alžirci malo bolja ekipa, imali su bar 2 odlične kontre, da je Slimani samo predriblao Nojera umesto što je pucao s 30 metara vodili bi u prvom poluvremenu. Naravno, možda bi ih Nemačka onda tek zgromila, ranjena životinja je najgora, ali dve kontre su imali stravične

+ imali još dva puta 5 na 3 u napadu i nisu umeli da se snađu protiv 3 odbrambena igrača

malo jača repka napunila bi Nemačku sinoć kao Real Bajern, ne znam da li će to biti Francuska, u finalu će ih svakako Holandija razvaliti

a kapiten Alžira je kriv za gol, trebalo je da izađe iz igre ranije, tačno je gol prošao jer kapiten nije mogao da doćopa do peterca, vidi se lepo, imao grčeve 20 minuta ranije, Vahid ga ne izvodi

kompletan Alžir Nemačka nije pobedila

Edited by Bata Životinja
Guest Bata Životinja
Posted

danas se navija za Švicu i Amerigu

Posted

Ja stvarno ne kapiram da nekome Ameri nisu 10x simpaticniji od onih nalozenih i precenjenih Belgijanaca. Ljudi imaju dva ipo krstena igraca pa opet igraju lep i dopadljiv fudbal, iako su totalni anonimusi, dok se ovi izvlace u svakoj tekmi u poslednjih 10ak minuta a pre toga sviraju kurcu sa tim silnim talentima. Nadam se da ce ih Ameri izbaciti a da ovi nece bas veceras odluciti da odigraju svoju najbolju partiju na SP.

• Downvote 2
Guest HEFEST
Posted

Takoe Sale. I meni nije jasno kako to nekome nije jasno.

Guest Bata Životinja
Posted

ne znam zašto Srbi toliko mrze Amerikance, kad su im veći krvnici bili svi redom od Nemaca, Engleza pa do Rusa i Francuza

Guest HEFEST
Posted

Rusi nisu. Ne poturaj to tvoje siptarsko seme razdora.

• Upvote 2
Posted

Realno, ovde se mnogi loze na Nemacku (ne mozda na forumu, ali u Srbiji) a ljudi su nas i fudbalski i ovako masakrirali. Kad bi uveli navijanje po metodu "koje repke nacija nas nije zajebala nikad" ostali bi na par latinoamera koji nisu uvozili naciste i neke tamo africke i azijske anonimuse.

• Upvote 2
  • Downvote 3
Guest HEFEST
Posted

Realno mnogi su idioti, ali to ne znaci da moramo da ih kopiramo svi.

Posted

Veceras cetiri ekipe, ne znam koju manje gotivim, tako da ce pravo uzivanje biti kad nikoga ne simpatises :D Ova Argentina mi je sranje, Ujedinjeno albansko kraljevstvo isto, Belgija mi je gotiva ali igraju k'o kurac, a Ameri mi na kraju najsimpaticniji ispadose, ali to jer su luzeri na papiru, mada fudbal zovu soker, tako da neka se napuse kurca.

• Upvote 1
Posted

Ma i nemacka se razvodnjava polako....sve neki turci, makedonski siptari, poljaci....nije ni cudo sto se muce s Alzirom.

Amerika je evropski skart, sekundarci, evropska bofl roba, seknd hend nacija, ko to moze da voli, mozda eventualno iz sazaljenja.

Da jbt kad kazu soker...ma soker ti keva.ma treba da ih ugaze onako brutalno.

• Downvote 1
Posted

Realno, ovde se mnogi loze na Nemacku (ne mozda na forumu, ali u Srbiji) a ljudi su nas i fudbalski i ovako masakrirali. Kad bi uveli navijanje po metodu "koje repke nacija nas nije zajebala nikad" ostali bi na par latinoamera koji nisu uvozili naciste i neke tamo africke i azijske anonimuse.

Kakvo crno fudbalsko masakriranje.

Tarnata je onomad samo sreća pogledala, a da se Sliniša ruperda ugledao na Stojkovića kapitena druge bi se pesme pevale.

Da ne pričam o Karasijevim makazicama iz '74.

Ljudski je navijati za neku Kostariku, ali oranžada osvaja, apostrofirali smo to na početku prvenstva.

Kovinjalo ploditelj, gospodar živih prenosa. Šajpi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...