Мајор Гашпар Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Одиграли изнад очекивања. У ту групу можеш да ставиш и Чиле и Мексико.
Vic Rattlehead Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Objektivno jesu nacisti najviše zaslužili da osvoje.
sale 3sm Larry Flynt Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Mesiju se stvorila prilika zbog koje mnogi osporavaju da je pravi naslednik Maradone, pa ce se specijalno potrudi.....mada nadam se da cu potrefiti koa sto sam potrefio i "da ce utamica Nemacka Brazil biti najdosadnija u istoriji fudbala". Salvejsne, kaze se Kostarika, kao sto je i Portoriko, a ne Porto Riko.
Salvation Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 (edited) Da, naravno, debil sam Objektivno, niko nije -zaista- zasluzio titulu, ali ono, cini mi se da je i proslo to vreme.. aj, Spanci eventualno, mada ona igra bez spica mi je mnogo isla na kurac, ali kada se setim Italije 2006, ili Francuza kako su se '98 mucili do finala ili cak ono pre toga cuveno brazilsko na penale, posle 0-0... davno neko nije bas u kontinuitetu dominirao na prvenstvu, ako ne racunamo Spance. Smor je sto to na ovom prvenstvu nije zato sto su svi do jaja, nego zato sto su svi najveci favoriti realno prilicno lose igrali. Edited July 10, 2014 by Salvation 2
KazimKazim Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Fantasticno je odigrao.Ali ruku na srce,i Vlar je bio sjajan juce.Odigrao ko metak.Koja je to kanta od igraca bila,a na ovom prvenstvu odigrao vrhunski,svaka cast. I ja sam ostao zgranut...al cim s vrati u klub - opet ce da bude stara pesma...mada, u paru sa Indiem, izgleda dosta dobro, neproboian bedem...ali dzaba sve, kadie Vila postala toliko kurtonski klub da ne moze ni da iskesira, a ni da privuce vise tako nekog malo boljeg igraca...samo free transfer, Djurati stail
lemmy sixx Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Mogli bi njega sada utopiti za jedno 15-ak milja bez problema.
SkullKrusheR Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 ovo je bila jedna od najgorih utakmica koje sam gledao u životu i žao mi je svakog minuta koji sam potrošio gledajući je. utakmica u rangu jelen super lige. bar je argentina prošla, ako ništa drugo, manje su mi mrski od ovih drugih.
kuruz Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 ja zaspao, nije bilo šanse da gledam produžetke
lemmy sixx Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 ovo je bila jedna od najgorih utakmica koje sam gledao u životu i žao mi je svakog minuta koji sam potrošio gledajući je. Nekoliko utakmica iz eliminacione faze ovog sp bih mogao okarakterisati tako.Katastrofa.
Hail Metal Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 ja zaspao, nije bilo šanse da gledam produžetke Koga boli kurac 1 2
El Karnisero Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Капдевила. која би то екипа добила лагано Алжир кад играју са 11 у одбрани? Ма дај човече, Алжир био бољи и поред тога што су се бранили. A Argentina je nesto pak pokazala u toku ovog prvenstva? Meni jedna od losijih ekipa. Provlace se naopako. Ali neka, sve ce to narod pozlatiti. Ништа, голи курац. Али сви су нешто у фазону да ће Немци да прегазе Аргентину, што се никако неће десити. 1
Мајор Гашпар Posted July 10, 2014 Report Posted July 10, 2014 Можда је био бољи на б92 блогу. Добро је да си коначно почео да се дрогираш.
serblackbeard Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Мислим да се не признаје ако се овако врати у гол.
SkullKrusheR Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 ne priznaje, ali je svakako zanimljivo. zapravo, kad bolje razmislim, ne znam zašto se ne bi priznalo. bilo je sličnih slučajeva na raznim klipovima. da se odbila na pola metra ispred i odmah se vratila, priznali bi bez oklevanja, tako da ne vidim zašto ovo ne bi mogli, ne postoji vremensko ograničenje koliko ja znam.
Јарослав Posted July 11, 2014 Author Report Posted July 11, 2014 e jebeš ga sad, najbolje da se sačeka par dana, možda dune neki vetar pa ugura loptu u gol gledaj na to kao da se desilo u regularnom toku utakmice, niko ne bi čekao da vidi gde će lopta da se otkotrlja
Salvation Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Lol, kakvo priznavanje bre, najbolje da ce sad gosha da izbleji jos 15ak minuta ako lopti padne napamet da se vrati.. on je svoje odbranio, lopta se odbila u polje i kada su vec spremali drugi penal vratila se nazad.. cista situacija. Ko im je kriv kad su im glavni suteri picke, pa je morao Vlaar da kvari svoju savrsenu tekmu. 3
Guest Bata Životinja Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 van Gal primenio velikosrpsku kukavičku taktiku, i neka je izgubio! u finalu se igra za Škodrana Mustafija! 1
Vic Rattlehead Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 Pazi ovoga. To te opet bili poslali na hlađenje?
Guest Bata Životinja Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 nikako, imao sam neke tajne šiptarske poslove
vudun Posted July 11, 2014 Report Posted July 11, 2014 van Gal primenio velikosrpsku kukavičku taktiku, i neka je izgubio! Ljomber iz doline vetrenjača. Bolje da su Fergusona unajmili za selektora, kad je već Živadinović preokupiran Anđusovizijom.
Recommended Posts