Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovaj sudija je bog, majke mi. Covek odlucio da u jednoj tekmi vrati Brazilcima za sve sto su drugima ukrali do sada na prvenstvu. Cist penal, on sudi simuliranje, pored svega sto je vec do sada ujebao :haha: :haha: Koliko su smesni ovi Holandjani kada ove jadnike uz svu svesrdnu pomoc sudija ne mogu da petardiraju.

• Downvote 9
Guest Bata Životinja
Posted

ko jebe Brazilce, nisu priznali Kosovo

Holanđani bi bili prvaci da su im igrali Strotman i van der Vart

Guest Bata Životinja
Posted

ni ovaj nije bio regularan, akcija počela faulom nad brazilskim igračem :haha:

Guest Bata Životinja
Posted

ladno Ricoli sudi finale, pa kako su to smislili jbt, on Italijan, Laveci i Mesi poreklom Italijani

+ koliko shvatam, već je dva puta sudio Argentini na ovom prvenstvu, a finale će biti 3. tekma da im sudi?

očigledna zavera protiv Škodrana Mustafija

Posted

ladno Ricoli sudi finale, pa kako su to smislili jbt, on Italijan, Laveci i Mesi poreklom Italijani

+ koliko shvatam, već je dva puta sudio Argentini na ovom prvenstvu, a finale će biti 3. tekma da im sudi?

očigledna zavera protiv Škodrana Mustafija

https://www.youtube.com/watch?v=tH1VEEYbZQY ocigledan poraz antifasistickog pokreta posto ce svakako igrac iz fasistickog legla SS Lacija uzeti titulu a da Dutina ne bi pomislio da ga podrzavam nek se napusi kurca i on i ceo prvi tim njegove ciganske Rome

• Upvote 2
  • Downvote 2
Guest Bata Životinja
Posted

Ne, nego odbijam da me proziva neki tamo Pingvin sa avatarom čovjeka koji je trenirao Kina-ubicu i Gigsa-jebača bratove žene, a i sam je priznao Kosovo.

dobro, zašto baš povezuješ prva dva zla sa trećom srećom, nije mi jasno

• Downvote 1
Guest Bata Životinja
Posted

Iguain, Roben u finalu za siromašne

Guest Bata Životinja
Posted

Argentinci pametno šiptarski onesposobili ovog klinca, Švajni dobio žuti, iza goveče Humels i tamo neki crnac

ladno Argentina osvaja

• Downvote 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...