Lord Iffy Boatrace Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Apsolutno sve koje sam upoznao sa yumetala su ostavili veoma pozitivan utisak na mene,valjda ste svi cool samo nekad glumite indijance hahah . 1
Lou Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Oslobodilo te pivo. LiBEERation. Lažeš, kujo, nije bilo piva tada. A i da je bilo, koja bi to sramota bila da me radi za deset minuta.
Bata Trokrilni Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Svi ljudi s yumetala s kojima sam se dobro slagao i slažem su i inače dobri ljudi. Problema sam imao samo sa i inače problematičnim likovima. Mislite o tome. 1 1
In The Flesh Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Lažeš, kujo, nije bilo piva tada. A i da je bilo, koja bi to sramota bila da me radi za deset minuta. NB će reći ko ovđe laže.
Sisus Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Najbolji primer je Sisus koji ovde lepo izvaga reči, proveri interpunkciju pet puta pre nego što postuje, a uživo nema glasnijeg čoveka, nijedan iščupani caps lock mu nije ravan. Otkud ti znaš da ja 5 puta proverim interpunkciju?
Night's Blood Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Vidi ga! Sve on mora da kaze! (kao ja ) Lou je pio pivo dok smo mi pili kafu.
Vic Rattlehead Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 значи ти си уживо манекенски грађен? Nije problem građa, problem su mnogobrojni kilogrami. 1 1
Night's Blood Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Mnogo priča u poslednje vreme.
Face Of Melinda Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Ja sam sa juma upoznao havoca, 27/17, charlie, face of melinda, Talvi, kul ljudi skroz. stormtrooper ne racunam njega sam upoznao preko sbb apex dc++ xD Nije ovde on stormtrooper, to mu je nick na last-u, a i ne dolazi vise na forum Inace ovaj Administrator nista ne valja
Vresište Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Ima tu jedna začkoljica koju si propustio. hm, fakat, zachkoljica, ja sam npr. strashno bezobrazan kad se napijem. sevam otrov i vredjam najstrashnije, i to uglavnom tamo gde po pravilu boli. kad sam trezan, boli me kurac za ljude i prijemciv sam, blagoglagovilj i bogougodan ko lemur na horsu. ergo, 9 od 10 mojih poseta forumu je alkoholisano. i tako... 3 1
Demon Seed Posted February 28, 2013 Author Report Posted February 28, 2013 Moje skromno misljenje je da to pijano hranjenje ljudi govnima nije nista opravdanije od treznog 3 1
Vresište Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 naravno da nije, al ne zameri mi, ja nesto ni ne trazim opravdanje za svoje postupke. ja i trezan mislim da su neki ljudi pizde, ali nisam dovoljno glup da im to i saopshtavam. 1
Face Of Melinda Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Mato jesi li pijan sada? Sada kapiram zasto si mi gotivan lik
imaginos Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Ima tu jedna začkoljica koju si propustio. Na forumu imaš hiljadu tema za hiljadu postova koje možeš da napišeš kada god ti padne na pamet. Uživo ne možeš da vodiš razgovor tako da pređeš preko svih tih tema. a ima i zackoljica u tome sto neki ljudi pricaju nebuloze, pa nemam ni zelju da se dublje unosim u razgovor. a kako stam stariji tako mi je prag tolerancije sve nizi. ima ovde gotivnih "online indentiteta" koje mislim da bi bilo zanimljivo upoznati uzivo da ne nabrajam sad, ne mogu svih da se setim.
Face Of Melinda Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 nah. ovo je onaj 1 od 10 puta. Ili to onaj treći od 10 momenata zajebava prvog od 10 da je to on a zapravo nije...
Vresište Posted February 28, 2013 Report Posted February 28, 2013 Whoa, u lost me there for a moment. Dovoljno da pomislim sam mozda i pogresio
Demon Seed Posted March 1, 2013 Author Report Posted March 1, 2013 a ima i zackoljica u tome sto neki ljudi pricaju nebuloze, pa nemam ni zelju da se dublje unosim u razgovor. a kako stam stariji tako mi je prag tolerancije sve nizi. Najstrasnija zackoljica 1
Шарки Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Синоћ су ми били на свирци yobara и Bourbon Princess (нисам сигуран како се пише, хаха). Фини неки људи. Били су још и Zen, Lunar и неки лик са њим који ми је познат са Јума.
Zen Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 Mi smo dosli sa Miljenikom kod Orochi i Dosena na svirku, ne znam ko je tebi dosao
Шарки Posted March 9, 2013 Report Posted March 9, 2013 :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: You have posted a message with more emoticons than this community allows. Please reduce the number of emoticons you've added to the message Немогући сте. XD
Recommended Posts