Antikristina Posted May 22, 2016 Report Posted May 22, 2016 ma jok, nemam ja ništa (efikasno) protiv njih malo sam se razbesnila što je ovaj njihov bolji pa sam upala u Hejl mod 1
Маузер Posted May 22, 2016 Report Posted May 22, 2016 Legionari jos postoje? Znam da pola mojih ortaka treniralo tamo
Antikristina Posted May 22, 2016 Report Posted May 22, 2016 Ne znam ih ja, od buraza čula samo za Kolibra (bio valjda sa njim u juniorskoj repki) i on i dalje igra i prilično je dobar
Маузер Posted May 22, 2016 Report Posted May 22, 2016 @anti: mislis Kolibar? ja znam da je on trenirao samo
Antikristina Posted August 17, 2019 Report Posted August 17, 2019 Grobarka iskopala temu Upoznala sam zombileša i baš je swatkica kao što i izgleda 1
obsessed by cruelty Posted August 17, 2019 Report Posted August 17, 2019 jel naslov ove teme uvek bio u kapsu wtf
Vresište Posted September 18, 2021 Report Posted September 18, 2021 jesam ja nešto utripovao il je ova bila član i ovde?
HEFEST Posted August 23 Report Posted August 23 (edited) On 9/18/2021 at 7:10 AM, Vresište said: jesam ja nešto utripovao il je ova bila član i ovde? Bila je član ovde i čak me dodala na FB za prijatelja. Povremeno smo pisali o ovome i onome. Poveravala mi se o svojim ljubavnim brodolomima i rekla kako je u vezi sa nekim tipom koga mnogo voli. Kada mi je sve objasnila ja kao čovek sa ulice i nekrunisani srpski Don Žuan joj bez ustručavanja objasnih kako postoji 99,99% šanse da je tip vara i to ne sa jednom devojkom nego verovatno i sa više. Ona bila u neverici, ali odluči da posluša moj savet i napravi mu klopku po mojoj zamisli. Nedugo zatim ispostavi se da sam bio u pravu i da je lik bio u paralelnoj vezi sa najmanje njih 3 i da joj je rekao da se gubi i da je ružna kao smrt te da je bio sa njom samo iz sazaljenja. Ona mi se zahvaljivala i nazivala najboljim prijateljem i spasiteljem. Jednog dana joj se nije svideo neki moj komentar koji je inače bio samo obično iznošenje činjenica i pošto je bila glupa i trvdoglava kao mazga ja je oterah u pičku materinu i ona me izbrisala iz prijatelja. Laknulo mi da ne slušam više glupaču. Eto to bi ukratko bila priča o njoj, a pohvalno je to što se realno stvarno cimala oko raznih stvari kao i organizacije rok festivala u Dimitrovgradu. Edited August 23 by HEFEST
HEFEST Posted August 28 Report Posted August 28 On 8/23/2024 at 3:56 PM, Havočka said: buraz Sestro zaslužila je. Spasao sam je dugogodišnje agonije, a ona zabije nož u leđa. Meni je laknulo, ali možda neko drugi ne bude tako bezosećajan kao ja. 😂 1
Toki89 Posted August 29 Report Posted August 29 Šta znam, ja bih je pustio da bude sa tim tipom. Kad imaš 40 god i izgledaš kao ona, uspeh je privesti bilo šta.
HEFEST Posted August 30 Report Posted August 30 Ne bih se ja mešao nego mi se non stop žalila i slala njihove prepiske. Kukala je kako se lik često ne javlja i samo nestane na par dana i onda se pojavi ponovo. Takođe sa fotografija se videlo da je momak bio prijatne spoljašnjosti i bilo je veoma čudno da je uopšte bio sa njom. Sabereš dva i dva i znaš da je lik želeo samo da šeta mačora. Nikada nisam odbio da pomognem čoveku u nevolji i lagano sam je obrlaćivao da je otrgnem iz iliuzije da tu postoji neka ljubav. Mogao sam da je pustim da bude sa njim i očajava i dalje, ali s obzirom na godine želeo sam da joj povećam šanse da nađe nekoga sa kim će moći da ima neku normalnu priču i potencijalno zasnuje porodicu. Što je do mene ja sam uradio, a da li je našla svog princa na belom konju stvarno ne znam.
Recommended Posts