Jump to content

POSLEDNJI ARTIFICIJELNI ONLAJN IDENTITET KOJEG STE UPOZNALI U STVARNOM ŽIVOTU

Recommended Posts

• 3 years later...
  • 2 years later...
  • 2 years later...
Posted (edited)
On 9/18/2021 at 7:10 AM, Vresište said:

spacer.pngjesam ja nešto utripovao il je ova bila član i ovde?

Bila je član ovde i čak me dodala na FB za prijatelja. Povremeno smo pisali o ovome i onome. Poveravala mi se o svojim ljubavnim brodolomima i rekla kako je u vezi sa nekim tipom koga mnogo voli. Kada mi je sve objasnila ja kao čovek sa ulice i nekrunisani srpski Don Žuan joj bez ustručavanja objasnih kako postoji 99,99% šanse da je tip vara i to ne sa jednom devojkom nego verovatno i sa više. Ona bila u neverici, ali odluči da posluša moj savet i napravi mu klopku po mojoj zamisli. Nedugo zatim ispostavi se da sam bio u pravu i da je lik bio u paralelnoj vezi sa najmanje njih 3 i da joj je rekao da se gubi i da je ružna kao smrt te da je bio sa njom samo iz sazaljenja. Ona mi se zahvaljivala i nazivala najboljim prijateljem i spasiteljem.

Jednog dana joj se nije svideo neki moj komentar koji je inače bio samo obično iznošenje činjenica i pošto je bila glupa i trvdoglava kao mazga ja je oterah u pičku materinu i ona me izbrisala iz prijatelja. Laknulo mi da ne slušam više glupaču. Eto to bi ukratko bila priča o njoj, a pohvalno je to što se realno stvarno cimala oko raznih stvari kao i organizacije rok festivala u Dimitrovgradu. 

Edited by HEFEST
Posted
On 8/23/2024 at 3:56 PM, Havočka said:

buraz

Sestro zaslužila je. Spasao sam je dugogodišnje agonije, a ona zabije nož u leđa. Meni je laknulo, ali možda neko drugi ne bude tako bezosećajan kao ja. 😂

• Like 1
Posted

Šta znam, ja bih je pustio da bude sa tim tipom. Kad imaš 40 god i izgledaš kao ona, uspeh je privesti bilo šta.

Posted

Ne bih se ja mešao nego mi se non stop žalila i slala njihove prepiske. Kukala je kako se lik često ne javlja i samo nestane na par dana i onda se pojavi ponovo. Takođe sa fotografija se videlo da je momak bio prijatne spoljašnjosti i bilo je veoma čudno da je uopšte bio sa njom. Sabereš dva i dva i znaš da je lik želeo samo da šeta mačora. Nikada nisam odbio da pomognem čoveku u nevolji i lagano sam je obrlaćivao da je otrgnem iz iliuzije da tu postoji neka ljubav. Mogao sam da je pustim da bude sa njim i očajava i dalje, ali s obzirom na godine želeo sam da joj povećam šanse da nađe nekoga sa kim će moći da ima neku normalnu priču i potencijalno zasnuje porodicu. Što je do mene ja sam uradio, a da li je našla svog princa na belom konju stvarno ne znam.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...