Jump to content

POSLEDNJI ARTIFICIJELNI ONLAJN IDENTITET KOJEG STE UPOZNALI U STVARNOM ŽIVOTU

Recommended Posts

Posted

Brate, zaglavljen sam na 75 kila k'o Jaroslav u kanti.

Капирам да немаш времена за вежбање и да си поваздан уморан, јебено је то. У сваком случају, боље је него да се товиш.

Posted

не вреди без вежбања

и ја имам такав метаболизам, био сам заглављен на 85 кила док нисам почео да вежбам

Ja sam zaglavljen na 87, pa pocnem da vezbam i nista.

I to cesto pocinjem!

• Downvote 1
Posted

Laloviću, šta kenjaš, prošao si jednom pored mene, viši si nego ja, a ja imam 191-192cm. Kuruz je centimetar, maksimalno dva, viši nego ja, al' je zato duplo krupniji.

Или ви сви лажете или мени не ваља метар. :haha:

Стоји све то, али је Лаловић носио на леђама и једног Муслија 1 на 1.

Играли смо једном против крагујевачких Букса, сви живи били повређени (попут Куруза ни тада нисам ушао у тим), добили нас 72 разлике. Ортак и ја псовали Муслија са трибина цео меч, после хтео да ме бије. :haha:

Mita je fenomenalan lik, ono sto mu fali u visini nadoknadjuje u harizmi. Veoma interesantan i zabavan lik da provodis vreme sa njim.

Get a room.

Што се тежине тиче,на почетку четврте године имао сам 72, на крају 92 киле. Пробао сам да догурам до 100,нема шансе. 96 плафон. Сад сам на неких 87-88 али све иде у ноге и дупе. :haha:

Posted (edited)

To mu je super kilaza za tu visinu,ne bi mu skodilo nesto vise od toga naravno al ne treba ni da forsira,sta ce mu 120 kila da ne moze da dise kako treba....Drugo je misicna masa naravno,al tome se treba godinama posvetiti ako zeli bez hemije da nagruva.

Ja sam imao 90,dobio sam bio strasan kolitis pre nekih pa skoro godinu dana vec,bio sam bolestan 5 meseci a za 2 meseca sam izgubio 20 kilograma.uspeo sam 8 da povratim sada sam na 78.Visina 181.

Edited by Lord Iffy Boatrace
Posted

Капирам да немаш времена за вежбање и да си поваздан уморан, јебено је то. У сваком случају, боље је него да се товиш.

U suštini, da. Možda bih i našao vremena da nisam toliko umoran, mada sam sada od Simadina pozajmio Xbox i Kinetic, dobra stvar za vežbanje, a pritom se zezaš, tj. igraš igru.

Posted

Mita je fenomenalan lik, ono sto mu fali u visini nadoknadjuje u harizmi. Veoma interesantan i zabavan lik da provodis vreme sa njim.

:*******

161 sam visok da vas ispravim :lol:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...