Demon Seed Posted January 23, 2013 Author Report Posted January 23, 2013 Dok se klatim, ti mi siši 1 1
Demon Seed Posted January 23, 2013 Author Report Posted January 23, 2013 Bravo, jedanaesterac, fudbalski stih 1 1
Demon Seed Posted January 23, 2013 Author Report Posted January 23, 2013 Evo jedno kulturolosko pitanje, kako u vasem kraju zovu predeo izmedju skrotuma i anusa? 1
lemmy sixx Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 Moj kraj je heteroseksualan,i to ne zovemo nikako. 9 1
Demon Seed Posted January 23, 2013 Author Report Posted January 23, 2013 Moj kraj je heteroseksualan,i to ne zovemo nikako. Pa imaju i zene, samo nije izmedju skrotuma 1
kuruz Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 знам да има неки назив, ал нема шансе да се сетим како иде
Demon Seed Posted January 23, 2013 Author Report Posted January 23, 2013 (edited) Moj kraj je heteroseksualan,i to ne zovemo nikako. A kurac zovete? знам да има неки назив, ал нема шансе да се сетим како иде ne da bude strucan naziv, nego onaj narodni Edited January 23, 2013 by Demon Seed 1 2
SkullKrusheR Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 guch. @lunar: pa da, prva volta i jeste najbolja, rame uz rame sa atdi izdanjima (slabiji samo od roc-a, koji je verovatno najbolji album ikada u svim muzichkim pravcima). jedini njihov koji mogu u potpunosti da svarim.
kuruz Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 е ипак сам мислио на стручни назив перинеум
Fapril ethereal Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 guch. ovo sam cuo u Jackass-u... tad su lepili neku traku preko guch-a i odlepjivali je naglo da bi zabolelo
SkullKrusheR Posted January 23, 2013 Report Posted January 23, 2013 da, tamo sam i ja prvi put chuo, a posle i na josh par mesta.
Demon Seed Posted January 23, 2013 Author Report Posted January 23, 2013 Zna covek sta je kvalitet, najsladji deo 1 4
obsessed by cruelty Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 Od nove godine sam poprilicno bolestan (da ne pricam o tome sad), a jos sam i zakasnele boginje dobio pre oko nedelju dana, pa zbog istih u grlu nisam nista jeo oko 6 dana, tako da sam sa nekih 66 kila spao na 58... Visina mi je 183 cm. Izgledam kao jebeni les. Pitam se na sta bih licio pored vas...
Генеральный Posted January 27, 2013 Report Posted January 27, 2013 изгледао би ко подупирач за ИТФа 10 1
Lord Iffy Boatrace Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 (edited) Nocas cuga sa Queensryche-girl ,energicna,lepa,pametna devojka bez dlaka na jeziku,ovo je cist primer da inteligencija i lepota mogu ici zajedno.Sve pohvale za ovu novu clanicu foruma . A od ostalih clanova: ZheX - VIP ORTAK Destruction of mankind - ortak Dark Elf-a - Lik je vise nego super,uzivao sam u cuganju sa njim,hvala na pivu koje je viknuo kada smo se upoznali,dugujem cugu majstore kad se vidimo. Sisus i Nights Blood - pre par godina na Bombarderu,svaka pohvala za ovaj par,divni su ljudi u pitanju. Jaroslav - sa njim sam par puta pio,reci su suvisne,ne znam kako kucu pogodim kad sa njim cugam hahah. Zen - Upoznao sam je pre par godina dok sam radio u internet caffe-u,cura je skroz na svom mestu,zanimljiva i steta sto nismo imali prilike vise da se ispricamo ili cesce vidimo Voleo bih da upoznam jos Grobodan-a,Faprila,Lemmy-a,SkullKrusher-a,El Karnisero-a,Sretu i Talvi-a (jer se na netu nismo nesto slagali a mozda nisam lepo procenio coveka).To je to. Upoznao sam takodje i Morphy-a nazalost nesto na brzaka al iz tih par puta iako je bilo samo u prolazu sam skapirao da je decko car i da je greska univerzuma sto se nismo zapili nekad.... E da,zaboravio sam jos da dodam da su mi Danny i Killing Floor drugari isto... Edited February 24, 2013 by Lord Iffy Boatrace 3
Morphy Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Upoznao sam takodje i Morphy-a nazalost nesto na brzaka al iz tih par puta iako je bilo samo u prolazu sam skapirao da je decko car i da je greska univerzuma sto se nismo zapili nekad.... Teška priča. Biće valjda nekad neka prilika da popijemo po koju u NS-u. 1
Zen Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Zen - Upoznao sam je pre par godina dok sam radio u internet caffe-u, baba je skroz na svom mestu,zanimljiva i steta sto nismo imali prilike vise da se ispricamo ili cesce vidimo fixd
Recommended Posts