Jump to content

POSLEDNJI ARTIFICIJELNI ONLAJN IDENTITET KOJEG STE UPOZNALI U STVARNOM ŽIVOTU

Recommended Posts

Posted

Ta ultrazvucna sranja ne rade nikakav posao... Samo dobra reklama, nista drugo. Hemija je keva. Papagajima nece da bude nista, opusteno mozes da koristis. Ima efekta samo na insekte.

• Upvote 2
Posted

@skal

meni nije kkn nisu pretenciozni nesto, mislim likovi su opusteni, nisam primetio da se nesto sire mi smo ovakav ili onakav bend

Posted

Aca Lukas je doktor magistar primarijus za ove nafudzene pajdomane.Covek je narkoman,ali narkoman sa stilom za razliku od ovih klosara.A koliko je muzika svetlosnim miljama kvalitetnija da ne pricamo.

• Upvote 2
  • Downvote 2
Posted (edited)

смеће су

пајдомани распали

мислим на ККН, за Цоу стоји ово што је Леми рекао

Edited by Јарослав
Posted

supersonichni kkn.

Sve mogu razumeti...mogu razumeti da neko voli muziku Ane Kokic,Cannibal Corpse-a,Jamiruqai,picka materine...sve to ima smisla...ali nikada necu razumeti kako neko moze slusati KKN,Obojeni program,Mortician,Burzum i Ciki liki lajla Viki Miljkovic.Nikada.

• Upvote 4
  • Downvote 4
Posted

@skal

meni nije kkn nisu pretenciozni nesto, mislim likovi su opusteni, nisam primetio da se nesto sire mi smo ovakav ili onakav bend

previshe natripovano deluju. oliver prvenstveno, za ostatak benda ne mogu da tvrdim.

Sve mogu razumeti...mogu razumeti da neko voli muziku Ane Kokic,Cannibal Corpse-a,Jamiruqai,picka materine...sve to ima smisla...ali nikada necu razumeti kako neko moze slusati KKN,Obojeni program,Mortician,Burzum i Ciki liki lajla Viki Miljkovic.Nikada.

i meni je to misterija. mada moze i cannibal corpse tu komotno.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Kakva je ovo zabuna per multa ovde

vi ste nesto pogresili

Ih, pa nemoj tako Najc, ne mozes trpati u isti kos gospodina sa klosarom, ipak Aca od vajkada vazi za inteligentnog i emancipovanog coveka.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...