Antikristina Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 Ne, očiju mi, nisam pre svirke uzela da ih slušam nikad Samo što ih često ima po TV-u pa znam neke pesme Ali posle ovoga sam se udubila baš, sve su mi gotivniji
Antikristina Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 (edited) nije samo da sve bude u reeeedu i svaki daaan siguraaan i ljubavi pun Edited July 1, 2013 by Yvette
Demon Seed Posted July 1, 2013 Author Report Posted July 1, 2013 samo ljubav <3 Ali zato je Coa bog, 'ajde bezi tamo 1 1
Demon Seed Posted July 1, 2013 Author Report Posted July 1, 2013 To je ozbiljan argument, ali ti ocito ne vidis da je Coa taj koji je kojekakav
ShinigamY Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 Ta ultrazvucna sranja ne rade nikakav posao... Samo dobra reklama, nista drugo. Hemija je keva. Papagajima nece da bude nista, opusteno mozes da koristis. Ima efekta samo na insekte. 2
ShinigamY Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 O jeboga bog Hteo sam da komentarisem na vrucina i ostale neprilike jer demon seed nesto trazio, ne znam kako sam iskucao ovde
Berliner Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 @skal meni nije kkn nisu pretenciozni nesto, mislim likovi su opusteni, nisam primetio da se nesto sire mi smo ovakav ili onakav bend
lemmy sixx Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 Aca Lukas je doktor magistar primarijus za ove nafudzene pajdomane.Covek je narkoman,ali narkoman sa stilom za razliku od ovih klosara.A koliko je muzika svetlosnim miljama kvalitetnija da ne pricamo. 2 2
Јарослав Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 (edited) смеће су пајдомани распали мислим на ККН, за Цоу стоји ово што је Леми рекао Edited July 1, 2013 by Јарослав
lemmy sixx Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 supersonichni kkn. Sve mogu razumeti...mogu razumeti da neko voli muziku Ane Kokic,Cannibal Corpse-a,Jamiruqai,picka materine...sve to ima smisla...ali nikada necu razumeti kako neko moze slusati KKN,Obojeni program,Mortician,Burzum i Ciki liki lajla Viki Miljkovic.Nikada. 4 4
Demon Seed Posted July 1, 2013 Author Report Posted July 1, 2013 Pametni ste obojica kao doktor magistar primarijus
SkullKrusheR Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 @skal meni nije kkn nisu pretenciozni nesto, mislim likovi su opusteni, nisam primetio da se nesto sire mi smo ovakav ili onakav bend previshe natripovano deluju. oliver prvenstveno, za ostatak benda ne mogu da tvrdim. Sve mogu razumeti...mogu razumeti da neko voli muziku Ane Kokic,Cannibal Corpse-a,Jamiruqai,picka materine...sve to ima smisla...ali nikada necu razumeti kako neko moze slusati KKN,Obojeni program,Mortician,Burzum i Ciki liki lajla Viki Miljkovic.Nikada. i meni je to misterija. mada moze i cannibal corpse tu komotno. 1 1
Talvi Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 šta ima nejasno kod Kanibala, samo sila i rokanje
Demon Seed Posted July 1, 2013 Author Report Posted July 1, 2013 Nije Oliver natripovan nimalo, zimi ti barem ne u negativnom smislu
Night's Blood Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 Narkoman sa stilom. Lemi brate, narkoman je narkoman. Kakav crni stil.
Demon Seed Posted July 1, 2013 Author Report Posted July 1, 2013 Kakva je ovo zabuna per multa ovde vi ste nesto pogresili Ih, pa nemoj tako Najc, ne mozes trpati u isti kos gospodina sa klosarom, ipak Aca od vajkada vazi za inteligentnog i emancipovanog coveka.
Јарослав Posted July 1, 2013 Report Posted July 1, 2013 Лукас шмрче кокаин са сисатих курви, док се овај распада по парковима
Recommended Posts