lemmy sixx Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 Pfff,kakvi krajisnici,koji ce mi to djavo. Samo juzni vetar,magicni i neponovljivi. http://www.youtube.com/watch?v=OPyzI3IJapM 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 smisao života u pesmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=xs7IJFnWvOE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted July 2, 2013 Report Share Posted July 2, 2013 E jebi ga, sad moram i ja: http://www.youtube.com/watch?v=Z7b_t7p06Bc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 I juče na Leprous-u bilo pola juma Upoznah MegaDejva, Lua (mada sam tek na kraju shvatila da je to on jer ga nisam čula kad se predstavio) i mladog gospodina u odelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Meni se cini da sam video Mitu midzita na Orphaned Land-u neki dan. Nisam ga upoznao jer imamo nepomirljive razlike u nacinu razmisljanja i razgovor bi bio veoma mucan. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Lua (mada sam tek na kraju shvatila da je to on jer ga nisam čula kad se predstavio) Pa, predstavljam se imenom, a ne nickom sa neta, zna se red. Druga je priča što nisi čula kada su i Dejv i Simon više puta rekli ko sam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 ja sam sreo Demon Seed-a pre neku noć u BG-u, čisto da se i to pribeleži Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Meni se cini da sam video Mitu midzita na Orphaned Land-u neki dan. Nisam ga upoznao jer imamo nepomirljive razlike u nacinu razmisljanja i razgovor bi bio veoma mucan. Trebao si se javiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Juce sam na Leprous-u upoznao ShinigamY-a a prosle nedelje na Orphaned Land Vuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Pa nisam bio siguran da si ti, a onda si otisao u masu i ludnicu. Kada si prosao bio si malo unezveren pa nisam hteo da te cimam. Sledeci put cemo da hedbengujemo zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Captain, leptijebem, celi dan pokusavam da se setim s kim sam se upoznao A Hefeste, ako si video Mitu, video si sigurno i mene i jos hrpu yumovaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 @Lu Onda sam te dobro čula, al' nisam povezala da si to ti. A ovu dvojicu ne mogu da pratim koliko pričaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Simon Deed je i pored bolesti izdrzao do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 (edited) ovaj manijtak me vatao, dupe mi se zateglo u onim pantalonama Edited October 24, 2013 by Underkuruz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Simon Deed je i pored bolesti izdrzao do kraja. Ma nije mu ništa, sere Ja sam poluinvalid i kičma mi se raspada, pa sam izdržala do kraja i još trčala za autobusom posle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 24, 2013 Author Report Share Posted October 24, 2013 (edited) ja sam sreo Demon Seed-a pre neku noć u BG-u, čisto da se i to pribeleži U povratku sa Dječaka, da se pribeleži i to Ma nije mu ništa, sere Ja sam poluinvalid i kičma mi se raspada, pa sam izdržala do kraja i još trčala za autobusom posle Čuj, ja serem, a ona viče poluinvalid, a trenira američki fudbal i na koncertu u transu luduje kao japi of metal. Nije mi dobro bre, znaš kako sam prehladio, nikad grđi nijesam bio, ubila me promaja, kašljem ka' ludak. Edited October 24, 2013 by Demon Seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Side, stvarno si izgledao kao pokislo govno, bas se vidi da te je nesto smlatilo ... No svaka cast na izdrzavanju do kraja Ja isto takav otisao na Hypocrisy, znam kako je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Meni se cini da sam video Mitu midzita na Orphaned Land-u neki dan. Nisam ga upoznao jer imamo nepomirljive razlike u nacinu razmisljanja i razgovor bi bio veoma mucan. Shto se ne javi, bilo nas u solidnom broju, a i onaj neskupi "Hajneken", sve bi se razlike oterale pivom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 24, 2013 Author Report Share Posted October 24, 2013 Haha, i na Hypou sam bio bolestan, izasao kad je bila poslednja pesma da navatam prevoz, sve talase sam uhvatio, jebem ti zivot Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 pa šta ja da kažem ustao u 6, otišao u Požarevac na suđenje, vratio se u kancelariju, radio do kasno i onda došao na koncert pa aaaaaaaaaaalo bre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sisus Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 znaš kako sam prehladio. Ja sam uvek i imao utisak da si se ti malo pre'lađen rodio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Vid' što se uvredio Simon Nije ni meni dobro bre, mislim da sam već zaboravila kako izgleda lopta, izbačena sam iz prve postave, ne može gore Pa kako da ne ludujem kad je bilo 'nako dobro, još da mogu da hedbengujem gde bi mi kraj bio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Shto se ne javi, bilo nas u solidnom broju, a i onaj neskupi "Hajneken", sve bi se razlike oterale pivom... Jbg. bio sam mrtav umoran da se pomerim jer nisam dve noci skoro uopste spavao.. Zabo sam kod sanka dok nije nestalo tog Hajnekena, a onda presao na neko drugo. A Hefeste, ako si video Mitu, video si sigurno i mene i jos hrpu yumovaca Cini mi se da sam i tebe video u majci Orphaned Landa. Sledeci put cemo da pijemo zajedno. U zadnje vreme imam problem sa spavanjem pa sam nekada kao podgrejan les. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted October 25, 2013 Author Report Share Posted October 25, 2013 Vid' što se uvredio Simon Nije ni meni dobro bre, mislim da sam već zaboravila kako izgleda lopta, izbačena sam iz prve postave, ne može gore Pa kako da ne ludujem kad je bilo 'nako dobro, još da mogu da hedbengujem gde bi mi kraj bio Izuzetno sam uvredjen Ti si taa sto ludujeee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts