kuruz Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 nije to lako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Nemoj ni da ih mazes, nosi rane ko ratne trofeje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
truliandedzombileš! Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 ponosno kao gotičarka rezove na venama Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 vec mi se desilo da me u Palati nazovu okrivljenim, ne mora opet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 Nemoj ni da ih mazes, nosi rane ko ratne trofeje. Kao recimo, Oto Skorceni. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 vec mi se desilo da me u Palati nazovu okrivljenim, ne mora opet :haha: dominacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted February 2, 2016 Report Share Posted February 2, 2016 ulazimo kolega i ja kod tužioca on se predstavlja kao advokat zamenica kaže: "a ovo je pretpostavljam okrivljeni" nije nije, to je kolega pripravnik nisam siguran da smo je ubedili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted February 3, 2016 Report Share Posted February 3, 2016 Ok je ova tema. ZNAM CEO FORUM! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 Pozdrav za Simona, trebalo mi je da skontam da nisi Simon... stvarno jedno barely legal mladoliko stvorenje, osisan izgledas starije, nikad te ne bih prepoznala covece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted February 6, 2016 Author Report Share Posted February 6, 2016 Samo smara što me opet prepoznaju smarači iz Prokuplja koji me znaju iz srednje, ošišan sam mogao da se krećem neopaženo Pozić i za tebe 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 Ma jok stavi manbun taman ti se nakupilo, pusti bradu i gotov pos'o Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 i ja kad sam ga upoznao, pomislio sam, ovaj lagao roditelje da ide kod drugara da igraju PES i dosao na koncert Ajsd Ert kakav brt jbt 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kumodraski Vo Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 Pozdrav za Chessa, Lunara, Havocku od novoupoznatih i ostale ranijeupoznate Bilo je jos novoupoznatih ali se duboko izvinjavam sto sam pozaboravljao ko je ko i sl jebeni Tobi je svirao sta ocete 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted February 6, 2016 Report Share Posted February 6, 2016 pozdrav i za tebe deckonja, dobar si momak skroz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Brat Ifi je legenda koja hoda, gospodin covek. A Dvoriste je najmetalniji kafic u Srbiji, only in Novi Sad. :-D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Dvorište i dalje postoji? majko rođena užas od mesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 3, 2016 Author Report Share Posted April 3, 2016 Samo Disdained - Live at Dvorište, kultno mesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Haha, i ja sam u mladosti išao često u Dvorište i slušao Disdained Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 3, 2016 Author Report Share Posted April 3, 2016 Ja ih nisam gledao tamo, nego imam na kompu snimak Live at Dvorište Gledao sam ih u Beogradu i na Exitu, ali su mi bili jedan od boljih domaćih death metal bendova, koji nikad nije ostvario svoj potencijal, mnogo mi je krivo bilo kad su se raspali. Pesma Synthetic Divinity sa ovog poslednjeg je jedna od najboljih domaćih ekstremnih pesama u poslednjih des' godina. Stalno prepričavam ljudima njihovu svirku iz male sale SKCa kad sam ih prvi put gledao, još došli sa jednom gitarom, a toliko je dobro bilo da nisam ni imao pojma da su inače sa dve gitare 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Walking Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Dobar bend je bio, istina. Jednom me je Bane iz Disdaineda kontaktirao na Myspaceu da me razmatraju za drugu gitaru da treba da se vidimo... nikad se nismo videli iz nekog razloga al' tih dana sam bio baš pun sebe... inače nisam nikad bio ni blizu tako dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 3, 2016 Author Report Share Posted April 3, 2016 Šta ima veze, brže se napreduje kad dobiješ motivaciju da vežbaš za nešto konkretno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Iffy Boatrace Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Dvoriste najbolje,dodjes i narucujes pesme,napises na papiric,jeftino pivo,headbang do jutra . Ako se ne odlucis za fensi klubing ili neko kafancenje onda je Dvoriste odlicna opcija . Najvise mrzim ona "polu-metal/rock/hardcore" mesta,tipa alternativno al IMA GRANICU ili tako to .Ja u Dvoriste odem i pustim X- JAPAN ili Anthem,i ide cela pesma,nema pametnih debila koji ce prekinuti jer je text na japanskom . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Dvorište i dalje postoji? majko rođena užas od mesta U tom uzasu mogu bar da cujem Rooting Christ, Aura Noir, Dissection, Arkonu (rusku). Ono kad ti dodje Zoran Vandal i poji te pivom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Konacno sam uzivo video Bobija legendu u prvom redu na Amorphisu. Gde bi se drugo osobe takvih metalnih gabarita upoznale. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 gde Bobi udje uso je 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts