Alice_Wrathchild Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 uđeš u drolju u 12 i čuješ konobara kako izgovara ''aj sad kad nema ljudi dopalimo po Flejmsima i Omniumu dok se ne napuni'' 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Konacno sam uzivo video Bobija legendu u prvom redu na Amorphisu. Gde bi se drugo osobe takvih metalnih gabarita upoznale. Grobe, mogao si da se javis. Nek pljuju hejteri, Amorphis je mama uzivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Grobe, mogao si da se javis. Pa valjda treba ti da se javljaš legendama, a ne obrnuto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted April 3, 2016 Report Share Posted April 3, 2016 Gde kad nisam video coveka, bio u prvim redovima. Ja u sredini sa devojkom i drugarima, povremeno prolazio brat Boban da zapevamo horski, obilazio covek parohiju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted April 4, 2016 Author Report Share Posted April 4, 2016 Pa valjda treba ti da se javljaš stubovima, a ne obrnuto. fixt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Nisam te video Sarmo, ucinilo mi se da sam video Bogdana, slicna brada ali nesto mi bio sitan E da, upoznah konacno in vivo i Darka iz Downstroy, jako fin momak. Slabo nesto videh naroda sa foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 Nije bio rodja Bogdan. Ja videh deo ekipe sa Brutala, iznenadise se ljudi. Pa nije Novi Sad preko sveta ljudi moji! Jos jedan pozdrav za brata Bobana! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted April 4, 2016 Report Share Posted April 4, 2016 e jebiga mogli ste da se javite Sarmi 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Sreta i ja, delije bez mane, jahasmo Kuruza! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 samo što smo se upoznali pre jedno 7 godina, a ne u petak Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeLLsarma Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Pozdrav za Humana, najveceg fana najboljeg albuma najboljeg benda. samo što smo se upoznali pre jedno 7 godina, a ne u petak Ja se secam kad su Matija, Mauzer i Demon harali po SKC-u i Legacy festu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUMAN Posted April 7, 2016 Report Share Posted April 7, 2016 Pozdrav i tebi Sarmo, javio sam se i Lazi, ne znam da li je uopšte izvalio sa kim se pozdravio... hahaha, vidimo se opet na nekom metal dogadjaju :rockdevil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 B@k@ Tek sad sam ga upoznala jer čovek prvi put gleda naše drage pantere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 21, 2016 Author Report Share Posted May 21, 2016 Kakve pantere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
temper Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 Ljudi voledu ragbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 21, 2016 Author Report Share Posted May 21, 2016 Ima i takvih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 Kakve pantere? Pa prilično loše, al' dobiše Mitrovicu koja ima bolesno dobrog crnca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted May 21, 2016 Author Report Share Posted May 21, 2016 Siroma crnac, koliko li ga plaćaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 Hahaha u jednom momentu su ovi naši manijaci sa tribina vikali 'naš crnja bolji a manje ga plaćamo' Al' lože se, ovaj mitrovački je nestvaran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oak Posted May 21, 2016 Report Share Posted May 21, 2016 Koliki mu je agrarni budžet? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Nemojte tako, ljudi, naša su dva crnca, Kevin i Majkl, sigraju se i ovog pravog fucbala za sirotinju sa nama, vodimo ih u kavanu na klopu i piće, došli da igraju za siću, il' ni toliko. Inače Kristinče sam eto video uživo i dobra je i fina curica, kao i ovde... Voleo bih neko forumsko okupljanje, da upoznam više ovih artificijelnih, da se bolje ispričamo, a kako bolje no uz alkokol, davno je bilo kad sam upoznavao neku ekipu sa foruma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Hahaha u jednom momentu su ovi naši manijaci sa tribina vikali 'naš crnja bolji a manje ga plaćamo' Al' lože se, ovaj mitrovački je nestvaran Koliki mu je? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 @Bakobako Majkl je jako dobar, ali ipak je dosta slabiji od njiovog crnca Kevin nije neki kvoter, jak je al' je ipak glupi crnja (dizvineš), mogao bi mnogo bolje akcije da izvede, pogotovo jer je levoruk Link to comment Share on other sites More sharing options...
B@K@ Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Jeste Majk slabiji, njihov crnac je zverko, a Majk se malko usteže, kako mu Bob kaže - pičkica. A Kevin mislim da nije ni trebalo da bude kvoter, nema taj mentalni sklop, al' je atleta, imao je dobra trčanja. Glup, al' dobar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antikristina Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Mentalni sklop, moš misliti Ja npr. nisam za kvotera pa opet ne bih cupkala sa loptom pola sata pa bežala nazad, pa se jedva probijala da se vratim na isto mesto gde sam bila, pa bacila loptu rendom liku koji to ne može da uhvati jer je mali (al' eto, valjda voli da baci svom saplemeniku) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts