Captain Spaulding Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 Mislio sam da ce Kornelije Kovac biti gost kao i Topic i da ce biti pesme Zasto ne volim sneg. Ustvari, da se ne obrukam posto nisam bio, nisu oni bili gosti i nije bilo te pesme ?
chess Posted December 31, 2012 Report Posted December 31, 2012 @captain - zasto nisi dosao na koncert? gosti su relevantna stvar, u slucaju ovog koncerta i nisu im trebali, nije potrebna pompeznost ovaj koncert me je oplemenio, komunicirali su sa mojim umom i telom i dusom... tolika iskrenosti i emocije... ovo je mozda najbolji koncert u mom zivotu, suze su mi krenule u nekim momentima
chess Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=F74y8rU93mA 1
Captain Spaulding Posted January 2, 2013 Report Posted January 2, 2013 Vrh. Na kraju kaze : "Hvala svim fanovima i entuzijastima koji su samostalno snimali delove koncerta i postavljali ih na svoje internet portale" Iskreno, nikad ne bi na ovakvom koncertu drzao ruke u vis da bih snimao al ajd 1
biohazard Posted January 8, 2013 Report Posted January 8, 2013 bice na TVu jos bolji snimak, samo se nadam da ce ga objaviti i negde ovako, u HD-u. Makar da ga stave u prodaju. Stvarno, ne shvatam ni ja ljude koji samostalno snimaju koncerte, makar i dobrim kamerama. Ili ce izaci zvanican snimak, ili koncert nije dovoljno vredan toga. (Uopsteno gledano)
Captain Spaulding Posted January 8, 2013 Report Posted January 8, 2013 Nije bilo kamera na bini, nije bilo kamera na sinama ? Ako nije,male su verovatnoce da ce biti dvd-a, a i ako ga bude bice shitty odradjeno za ovako dobar cert 1
biohazard Posted January 9, 2013 Report Posted January 9, 2013 bilo je, bilo, ispravljam se. Evo vide se na ovom gore snimku, a i sam Tocak je rekao da je u toku post-produkcija, ili kako se to vec zove.
Recommended Posts