obsessed by cruelty Posted March 14, 2015 Report Posted March 14, 2015 touché. edit: ovde jos samo jos sars fali, transfer blama of the year Quote
Demon Seed Posted March 14, 2015 Report Posted March 14, 2015 Sars bi im totalno poremetio koncept... Ali bi recimo bilo do jaja da u uvodnom delu ekipa projekta Revolver baci neki industrijalni performans. 2 Quote
truliandedzombileš! Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 http://www.rockomotiva.com/?p=1308 Quote
Talvi Posted June 1, 2015 Report Posted June 1, 2015 Feud i Karleuša, srpski brendovi koje svi kopiraju Quote
Guest Razbijač-NAAĆI Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 zanima me kad bi se našli bane i rama oći u oći,zajedno na stejđu.dal bi pao reunijon? 1 Quote
Demon Seed Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Credits go to Sascha Dikiciyan and Sonic Mayhem Thank you Sonic Mayhem for Descent Into Cerberon Vid ovo, jesu naknadno stavili? Jebem ti život. Taman neđe buksna da se ispuši žđecom dok Feud puštaju muziku. Quote
Machka Naopachka Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Ja sam tvooooj. Simbokutannnn. http://www.rockomotiva.com/?p=1308 Aaa pa da, odatle slicnost, a ja slusam ove nemce i pitam se odakle mi poznata muzika Quote
VoivodBG Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Šta reći nego - kakva ekipa!! Oni nisu tu zbog para, što dokazuju svojim nekompromisnim nastupima i muzikom, što dokazuje i cena upada na ovaj nesvakidašnji događaj! Verovatno najtvrđa kombinacija rokenrol bendova, svaki različit i poseban po svojoj pojavi i interpretaciji. Čast nam je što smo ih okupili na jednom mestu, za jedno veče samo za odabrane koji žive rokenrol! Jebem ti život 2. Quote
Demon Seed Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Jebiga, ako hoćeš da reklamiraš nešto na bombastičan način, moraš da se nasereš. A od ljudi koji pišu te najave se očekuju bombastična proseravanja, šta će. A na kraju krajeva, ako su Bjesovi tu, mož uvek napišeš ''kakva ekipa!'' i da ne pogrešiš Quote
VoivodBG Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Zanima me samo da li će uspeti festival, pretpostavljam da hoće, jer je karta prejeftina. Ali zamisli da od starije ekipe nema Bjesova ili SMF, teško da bi im došlo ljudi na koncert. Quote
Demon Seed Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Pa to im pola lineupa, verovatno nisu ni oni sve nade uložili u Feud Quote
vudun Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 Ubacim kurac u pičku kurac u bulju ubacim kuracx u usta i jebem jebem JEBEM! Quote
Demon Seed Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 (edited) Eto vidiš da ipak ima nešto i za tebe, za malo te omašiše Feudom Edited June 3, 2015 by Demon Seed Quote
kuruz Posted June 3, 2015 Report Posted June 3, 2015 SMF i Bjesovi su klasa jedino je taj Feud đubre 2 Quote
Recommended Posts