Vitamin K Experience Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 Već neko vreme razmišljam da otvorim temu o ovoj autorki sa Farskih ostrva, ali novi album nikako da procuri pa u ovoj poruci neće biti d/l linka. Njen karakterističan glas upotpunjava žanrovski raznolika muzika - folk, jazz, rock. Ima i izlete u pop muziku, recimo obrada Hounds of Love od Kate Bush mi je odlična. Evo jedna stvar sa mog omiljenog albuma jer nisam mogao da nađem stvar Vøka koja je otpevana na faroanskom (valjda je ovo pravilno?). http://www.youtube.com/watch?v=PrvAWuGzAVs 1 Quote
Talvi Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 (edited) Do jaja je ona, mnogo istripovanu pojavu ima i peva k'o zmaj. Edited September 28, 2012 by Talvi Quote
Lou Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 Prvi put čujem za nju. Dopada mi se muzika, čuje se eklektičnost koju je Vitamin pomenuo. Lepo otkriće, skinuću koji album, ovakvih stvari sa dobrim ženskim vokalima nikada nije dosta. Quote
Talvi Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 ovaj snimak je perverzija: http://www.youtube.com/watch?v=LpiFmZLICgM Quote
Vitamin K Experience Posted September 28, 2012 Author Report Posted September 28, 2012 I ovde je pokidala, meni bolja nego Kate Bush. Quote
truliandedzombileš! Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 odlična je, dosta stilskog lutanja, ali kvalitet je konstantan... Quote
Night's Blood Posted October 1, 2012 Report Posted October 1, 2012 Skroz sam zaboravila na nju. Dobro je da je otvorena tema. Quote
Vitamin K Experience Posted October 28, 2012 Author Report Posted October 28, 2012 Ni traga od albuma online još uvek. Quote
Vitamin K Experience Posted January 4, 2013 Author Report Posted January 4, 2013 Konačno sam se dokopao poslednjeg. Poigrava se sa melodijama više nego ranije, čak deo albuma ima 80s prizvuk. Nisam siguran koliko će se ljudima dopasti jer je baš stilski nedefinisan. Meni baš prija. Quote
Recommended Posts