RNA Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Meni je novi Slayer takodje skroz OK, ali ako Karlo, koji je najveci Slayer manijak koga znam, kaze da nije nista posebno, verujem mu. Nego, Frubi mi je pre izvesnog vremena pominjao mogucnost da Raise Hell sviraju kod nas, ali datum koji je pomenuo se priblizio opasno, a nema pomena o tome uopste. Quote
Grobodan Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Pa gde ce da ih sad bukiraju?U ovoj sumi koncerata velikih bendova,oni bi skupili malo ljudi,velim ja. Quote
kuruz Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Dobar je album,dobar.Jeste da je previshe ispeglan,pa nema thrash feeling,al' valja.Jedino shto mi smeta je onaj pederski rif na iz Jihad.. Haha,pazi stvarno.To je bilo na prvo slushanje,posle sam se debelo razocharao. Quote
RNA Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 I ja to isto cenim, narocito ko nas gde je ljudi koji su njih slusali tek sacica. Mislim da od toga nece biti nista, jer je koncert trebao da bude valjda malo pre Tankarda. Ali, necu da sirim dezinformacije. To je ono sto ja znam. Quote
Angelystor Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Meni je novi Slayer takodje skroz OK, ali ako Karlo, koji je najveci Slayer manijak koga znam, kaze da nije nista posebno, verujem mu. Nego, Frubi mi je pre izvesnog vremena pominjao mogucnost da Raise Hell sviraju kod nas, ali datum koji je pomenuo se priblizio opasno, a nema pomena o tome uopste. E bilo bi mi extra zao da propustim Rh kod nas..ali sto kaze grave..suma koncerata jebote.. Kad bi dosli zajedno sa TAnkardom..il Exodusom..to bi bilo jedno exxxtra thrash veche Quote
Angelystor Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Nisam ni ochekivao..dobili smo Biomechanical instead... Quote
RNA Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Danas sam, prelistavajuci jedan stari broj Snakepit-a, naleteo na recenziju tadasnjeg Biomechnical dema i uopste nije bila pozitivna, tako da od tog benda nista ne ocekujem. Uostalom, ne verujem da ce iko doci na taj koncert njih da gleda. Quote
Јарослав Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 ево нешто да кажем. пошто видим да се води полемика да ли је Black или Thrash да кажем овако: Raise Hell је у почетку свирао Black у стилу Dissectiona. касније су постали чист Thrash, а бенд је најавио да ће следећи албуми бити у чистом Thrash/Speed фазону. иначе, феноменалан бенд, који нема толико глупе текстове као што се прича. мени је Wicked is my Game један од врхунаца шведског Thrash-a. Holy Target је исто феноменалан албум под Dissection утицајем. иначе, увек су имали истог певача. Quote
Angelystor Posted November 3, 2008 Report Posted November 3, 2008 Jok more, na "City"u je novi pevach A RH...jedan od lichnih mi favorita, odavno ih ne obrtah... Dance with the devil Quote
AstralliS Posted November 4, 2008 Report Posted November 4, 2008 Skoro sam se zanimao Raise Hellom, nako baš dugog perioda apstiniranja, i preslušao jedina dva albuma koja imam od njih, "Not Dead Yet" i "Wicked Is My Game", i oba albuma su pakleno dobra. "Not Dead Yet" mi dođe za nijansu bolji, iako je produkcija na istom prljavija u odnosu na "Wicked Is My Game", što mi dođe ok. Skinuću ovih dana preostale albume. Za sada bih kao favorite mogao da izdvojim "Dance with the Devil", "Devilyn", "Not Dead Yet", "Soulcollector", "Hellborn" i "Wicked Is My Game". Quote
Јарослав Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 ако бих морао само једну песму да изаберем, онда је то убедљиво Deathrace са Wicked is my Game. песма је феноменална! Quote
AstralliS Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Dobar je to bend. Ali nekako ih Nuclear Blast "stavlja na stranu"... Quote
RNA Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Па, кад имају друге који доносе више новца... математика је јасна. Quote
AstralliS Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 A ionako su "preteški" za NB. Kontam da je Tagtgren tu umešao prste. Quote
vudun Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 Наравно да је Taтгрен умешао прсте у БластоБласфемији. Ипак је и метал - шоу бизнис, донекле ... да се не лажемо. Quote
Јарослав Posted November 6, 2008 Report Posted November 6, 2008 кад су паре у питању, и није никад омашио. Quote
Grobodan Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 Vratili se ovi, vratio se Delirious, tu je novi Dew-Scented... kao da je 2005. Quote
lemmy sixx Posted July 9, 2015 Author Report Posted July 9, 2015 Dobra je stvar. Jebote, nisam ih godinama slusao, cepacu ih danas. Quote
Kumodraski Vo Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 Slusao prosli skoro, bio ok.. Poslusace se novi.. Quote
Angelystor Posted July 17, 2015 Report Posted July 17, 2015 Prošli jako dobar, uneli malo noviteta, ali omiljeni ostaje "Wicked Is My Game" Kako sam se smorio pre nekih mesečak-dva kad sam hteo ovde da oživim temu sa nekom pesmom odatle, međutim ništa na youtubetu nisam mogao da nađem Jako mi drago da ovi teraju, iako već previše postoje da bih ih nazivao mlađim bendom, uvek bili jedan od mlađih za koje sam navijao Slayer je ochajan. ccc Quote
Kumodraski Vo Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 http://www.mediaboom.org/434668-raise-hell-written-in-blood-2015.html Quote
Angelystor Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 Na prvo slušanje, nakon skoro decenijskog čekinja, a bit disappointed. Ovom glas kanda propao, tek trunka zanimljivosti mu ostala u glasa, odnosno samo se nazire da je isti vokal kao sa Citya. Muzika donekle isto, žrtvovano je čini mi se dosta melodije zarad run-of-the-mill slayerastih riffova. Quote
Grobodan Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 A bit? Meni ovo smor, as simple as that. To sto si rekao sto se tice muzike sasvim stoji a i svi elementi sami po sebi, melodije i krlja, su dosadniji mnogo nego ranije. Ovolika pauza i vukljanje benda valjda nije mogla bolje ni dati jbg. Quote
Recommended Posts