truliandedzombileš! Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 nebitno za ove ne pratim ovaj podforum pa ako ima neko da napravi presek ovogodišnjih dešavanja, par albuma vrednih slušanja, hvala Quote
Grobodan Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 Prosetaj temom o novitetima i samo slusaj sta Goxy prica Quote
truliandedzombileš! Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 može i onako već ima slepo poverenje kad je reč o grčkom blek metalu... Quote
Kumodraski Vo Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 Deahhammer, Ultra-Violence, Noisem.. 2 Quote
truliandedzombileš! Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 flaša vinjaka ako si i dalje na zdravom putu alkoholizma Quote
Grobodan Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 Koji je izasao pre 3 godine a covek trazi presek za ovu godinu Quote
Angelystor Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 Ovolika pauza i vukljanje benda valjda nije mogla bolje ni dati jbg. Fora je što kad bend ima toliku pauzu pomisliš saće da izbace najbolje od svih stvari koje su piskarali u tih N godina...ali realnije je da N-1 tih godina nisu radili ništa, i tek u zadnjih par meseci se našli i skarabudžili nešto. Deahhammer, Ultra-Violence, Noisem.. Dal je moguće da je to to od thrasha za ovu godinu Taj Deathhamer mi bio marginalno zabavan, tako da me sad ne privlače ni ta druga dva nešto.. 1 1 Quote
truliandedzombileš! Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 noisem veoma dobar ultra-violence deluje kao milioniti isti bend 2 Quote
Grobodan Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 Kakav Ultra Violence crni, po imenu ti jasno koji je stepen imaginacije tog benda, kao onaj nesrecni Bonded by Blood. Bar da se nazovu Mind Wars ili Raging Steel pa da poslusa covek. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 Tako sam i ja mislio, pa me je veoma prijatno iznenadio, zato sam ti ga i izdvojio.. Quote
Goxy Posted August 21, 2015 Report Posted August 21, 2015 noisem veoma dobar ultra-violence deluje kao milioniti isti bend noisem ,encyrcle i satyrasis za ovu godinu. ako je i od thrash metala za sada sam prezadovoljan. 1 1 Quote
lemmy sixx Posted August 28, 2015 Author Report Posted August 28, 2015 Za dve nedelje izlazi novi Slayer. Vi pricate o tu nekim anonimusima. Koliko je ovaj yumetal u kurcu. 1 Quote
Kumodraski Vo Posted October 4, 2022 Report Posted October 4, 2022 Malo iscitah temu dok sam slusao Holy Target, dobar albumcic, melodicni norsecore sa malo thrasha. Ovi vasi hajp postovi iz 2006. su mi omiljeni.. Quote
Recommended Posts