Lou Posted October 9, 2012 Report Share Posted October 9, 2012 Nakon leta provedenog na festivalima, Block Out su spremni za jesenju sezonu. Serijal samostalnih koncerata su započeli u Zrenjaninu 6. oktobra, sa nastupima nastavljaju već 13. oktobra u Požarevcu (klub ,,KB”), a 2. novembra, nastupiće i u Beogradu u njima i njihovoj publici dobro poznatom Gun Clubu. Ulaznice za beogradski koncert koji će Block Out održati u Gun Clubu 2. novembra moći će da se kupe u kafeu Šikarica, Skadarska 22, od 15. oktobra po ceni od 700 dinara, dok će na dan koncert i na ulazu u klub cena ulaznice iznositi 900 dinara. Block Out su pred najavljeni serijal koncerata publici predstavili novi singl, i to u dve verzije! ,,Prokletije live” sa Exita 2012. godine predstavljene su kao spot, a ,,Prokletije live” sa nastupa Block Outa u okviru Jelen top 10 turneje u Boru kao audio singl. [media=] [/media] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted November 1, 2012 Author Report Share Posted November 1, 2012 Kao predgrupa će nastupiti Sharks, Snakes And Planes. Last.fm event Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted November 1, 2012 Report Share Posted November 1, 2012 malopre uzeo kartu za sutra, vidimous Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 2, 2012 Report Share Posted November 2, 2012 dolazim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 predgrupa je imala uzasan zvuk, i nisu ostavili neki jak utisak. block out, zvuk super, atmosfera, ali svaka cast svakome ko moze do kraja da pogleda njihovu svirku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted November 3, 2012 Report Share Posted November 3, 2012 cim sam video da te nema iza znao sam da nisi izdrzao ostao do kraja i umro na tri korne penal na kraju... mislim da sam jedini bio u elementu na toj pesmi, ove ostale klaberske hitic picke isli po jakne, ne mogu da izdrze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted November 3, 2012 Author Report Share Posted November 3, 2012 ove ostale klaberske hitic picke isli po jakne, ne mogu da izdrze Suština. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 block out, zvuk super, atmosfera, ali svaka cast svakome ko moze do kraja da pogleda njihovu svirku... Gledao sam ih pre tri godine u KST-u i posle dva sata sam zabo u ćošak u hodniku i čekao da se završi svirka. Dosta Block outa za mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoivodBG Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 @chess, izvini sto se nisam javio, ali umro sam. mene je licno smorilo sto su uglavnom svirali laganije stvari, i sto uvek propustim favorite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted November 5, 2012 Report Share Posted November 5, 2012 da, pocetak je bas ubio, uglavnom lagane pesmice za publiku a tek posle je bilo unistavanje, posle tata brada su probili led mislim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts