Jump to content

2012.11.02. *Gun Club, Beograd* Block Out, Sharks, Snakes And Planes

Recommended Posts

Posted

Nakon leta provedenog na festivalima, Block Out su spremni za jesenju sezonu.

Serijal samostalnih koncerata su započeli u Zrenjaninu 6. oktobra, sa nastupima nastavljaju već 13. oktobra u Požarevcu (klub ,,KB”), a 2. novembra, nastupiće i u Beogradu u njima i njihovoj publici dobro poznatom Gun Clubu.

Ulaznice za beogradski koncert koji će Block Out održati u Gun Clubu 2. novembra moći će da se kupe u kafeu Šikarica, Skadarska 22, od 15. oktobra po ceni od 700 dinara, dok će na dan koncert i na ulazu u klub cena ulaznice iznositi 900 dinara.

Block Out su pred najavljeni serijal koncerata publici predstavili novi singl, i to u dve verzije!

,,Prokletije live” sa Exita 2012. godine predstavljene su kao spot, a ,,Prokletije live” sa nastupa Block Outa u okviru Jelen top 10 turneje u Boru kao audio singl.

[media=]

[/media]
  • 4 weeks later...
Posted

predgrupa je imala uzasan zvuk, i nisu ostavili neki jak utisak.

block out, zvuk super, atmosfera, ali svaka cast svakome ko moze do kraja da pogleda njihovu svirku...

Posted

cim sam video da te nema iza znao sam da nisi izdrzao :haha:

ostao do kraja i umro na tri korne penal na kraju... mislim da sam jedini bio u elementu na toj pesmi, ove ostale klaberske hitic picke isli po jakne, ne mogu da izdrze

• Upvote 1
Posted

block out, zvuk super, atmosfera, ali svaka cast svakome ko moze do kraja da pogleda njihovu svirku...

Gledao sam ih pre tri godine u KST-u i posle dva sata sam zabo u ćošak u hodniku i čekao da se završi svirka. Dosta Block outa za mene. :bigblue:

Posted

da, pocetak je bas ubio, uglavnom lagane pesmice za publiku a tek posle je bilo unistavanje, posle tata brada su probili led mislim

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...