VoivodBG Posted June 6, 2016 Report Posted June 6, 2016 Čuo sam da je negledljiv. Vreme je za penziju još jednoj franšizi. Samo čekam nastavak Guardians Of The Galaxy i eventualno Deadpool 2, ako izađe kroz nekoliko godina. Quote
ShinigamY Posted June 6, 2016 Report Posted June 6, 2016 Tako sam i mislio. Meni je i Days of future past meh, nije me odusevio u bioskopu ni malo, al dobro, ukusi verovatno. Znaci ni ovaj nece bog zna sta da me raspameti. Ceka se DVD torent, jbg, ja u Minhenu treba da platim skoro 30 eura za bioskop da bih odgledao neki film, zajebi, dupla provera nego odem da gledam ... Quote
VoivodBG Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 Jel Imax bioskop pa je stoga i karta toliko skupa? Quote
ShinigamY Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 Karte se krecu od 15e pa na vise, a ja bez kokica ne mogu da gledam film, i onda dodam jos 10 eura za neke L kokice, i jos nesto da popijem, bez 30 eura ne mogu u bioskop IMAX su jos skuplji. Doduse, ovaj bioskop gde idem ja fazon Cineplexa i bolji kvalitet jos ... Quote
VoivodBG Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 Dranje, ni ovde nije ništa bolje stanje što se tiče bioskopa, jer kada pogledaš kada ideš u dvoje minimum 2000 somića da pukneš na karte. (ako su 3d, plus grickalice i piće za iće) Opasno bih bio probirljiv na tvome mestu šta bih išao da gledam u bioskopu. Quote
Јарослав Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 800 bila karta za Warcraft, plus ortakinja i ja pukli još skoro soma za neke naćose kurce palce Quote
ShinigamY Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 Bio na Warcraft, engleska projekcija, znaci jos skuplje, karta bila 17 eura, plus 13 eura sam platio XL kokice i 0.5 kocu. Za to mi nije bilo zao da dam te pare. Ali da, ozbiljno ozbljino biram sta cu da gledam, jer ovde se ne isplati ici non stop u bioskop. Plus koncerti koje non stop posecujem, ispod 25 eura nema cert, treba od necega i da zivim Prethodno sam Deadpool gledao i to mi je bilo kul i nije mi bilo zao da platim ... Quote
bradilko Posted June 7, 2016 Report Posted June 7, 2016 pa kad ne idete u rodu, tamo je najskuplja karta 450rsd jedino što kaska za cineplexxom su sedišta, ali i to samo ona u ušću. kokice su milion puta ukusnije. also, daleko je apocalypse od negledljivog, pogotovo pored živog quicksilvera, samo on daje +3 na ocenu Quote
VoivodBG Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 ide se i u rodu prijatelju, samo što je ona daleko, pa je posle jebeno da se uhvati prevoz direktno do kuće. Quote
serblackbeard Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 Ja sam bio u Kragujevcu u plazi da gledam Deadpoola nije skupo bilo. 280 din karta, 320 din najveće kokice i pola litra točene koka-kole, 600 ukupno. Quote
bradilko Posted June 8, 2016 Report Posted June 8, 2016 ide se i u rodu prijatelju, samo što je ona daleko, pa je posle jebeno da se uhvati prevoz direktno do kuće. pa ne moraš baš na poslednje projekcije u 18h je idealno, nema gužvi uopšte, i to u prva tri dana emitovanja. Quote
VoivodBG Posted June 13, 2016 Report Posted June 13, 2016 Procureo i Deadpool dvd extra na extratorrentsu, i nije baš berićetan, samo su neke od scena nešto malo duže i eventualno kraće ili sa par novih poštapalica. Quote
bo88gdan Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Tek sad odgledah Apocalypse Odlican je :blek: Quicksilver>>>>>flash 1 Quote
bo88gdan Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Quicksilver X men >>>>> Quicksilver Avengers 1 Quote
HeLLsarma Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Quicksilver X men >>>>> Quicksilver Avengers To svakako. Scena spasavanja ucenika sa akademije je jedna od najjacih ikada. Quote
bo88gdan Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 treba te banovati sto spojlujes narodu koji jos nije gledao film 2 Quote
HeLLsarma Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 A kao da dosad nisu svi X man fanovi pogledali flim, daj ne zezaj. Quote
HeLLsarma Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 Sto bi rekao Katsumoto u The Last Sa®murai : It was a good death... Quote
oʞɾoƃ Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 meni Apocalypse krajnje mlak film, ogroman build-up ni za šta, Civil War piša po njemu uzduž i popreko Quote
bradilko Posted June 29, 2016 Report Posted June 29, 2016 meni Apocalypse krajnje mlak film, ogroman build-up ni za šta, Civil War piša po njemu uzduž i popreko ovo je ipak istina. apokalipsa je samo OK. days of future past je mnogo bolji recimo. Quote
Recommended Posts