bo88gdan Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Odgledah GOTG 2 jebena filmcina zabavan od pocetka do kraja Marvel i dalje rastura 2 Quote
oʞɾoƃ Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 meni dosta slabiji od prvog dela nekako isforsiran humor u svakoj situaciji, deluje previše detinjasto Quote
bo88gdan Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 meni je ovo dobar mix humora i ozbiljnosti mislim za ovaj zanr sta ocekivati Ipak je ovo zabava za siroke narodne mase Quote
Angelystor Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Ja večeras odgledao prvi deo, u fazonu ako mi se svidi da overim sad dvojku u bioskopu. U stvari, večeras sam završio sa gledanjem, krenuo sinoć, pa mi bilo previše dosadno da završim Ovo što gore gojko reče, mogu za keca da kažem. Detinji isforsirani internet humor. K'o da sam uzeo da gledam boredpanda ili tako neki sajt dva sata. Ima tu nekih smešnih minuta, ali generalno trying too hard osećaj. Posebno jadni delovi kada oće da bude ozbiljan film, goddamn koliko loše Ona zelena i glavni lik poprilično antipatični, plus na momente jako neprijatni za gledanje i slušanje. Jedno triput više uloženo truda i vremena u peglanje efekata nego u glumu. Bolje da stanem ovde. Al' majke mi me malo sramota što sam ovo gledao. P.S. Jel još nekome onaj Ronan baja liči na Nergala iz Behemotha? I po liku i po naloženosti dok priča. Quote
bradilko Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 gledao se sinoć drugi deo guardiansa. i dalje najbolji segment mcu-a. pojma nemate. Quote
ShinigamY Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 Gledao u prosli petak gardijanse, ma kida film jebote, ono sto i ocekujem od Marvela, nakrcano humorom, do jaja efektima, donekle okej pricom, interesantnim likovima i to je to. Nema tu mnogo polemike da se razmislja da li je nesto isforsirano ili ne, sve je u filmu isforsirano svakako, zavisi sta su ti ocekivanja. Meni je ocekivanje da odem u bioskop, nakrmljam se kokicama i smejem celi film. Jebes ostalo, sve ostalo moze kod kuce da se gleda i da se analizira u crevca. 1 Quote
VoivodBG Posted June 10, 2017 Report Posted June 10, 2017 Dobar trejler, ne pokazuje previše od radnje. Odličan izbor sa Run The Jewels. Andy Serkis se vratio kao Klaw, deluje ludo, dopada mi se. Najviše sam oduševljen scenografijom i kostimografijom, lepo je što zaista crpe uticaje iz tako bogate kulture. Gledaće se. Quote
imaginos Posted June 10, 2017 Report Posted June 10, 2017 GOTG 2 je super, sve mi se dopalo. ali najjaci momenat je kad u sred poslednje frke i bitke krece "the chain" od fleetwood mac. :haha: pre filma bio trjler za valerian. obecava. p.s. u verziji preradjenoj za film. Quote
oʞɾoƃ Posted July 7, 2017 Report Posted July 7, 2017 Idem baš sutra da gledam, očekujem dosta od filma. Quote
bradilko Posted July 8, 2017 Report Posted July 8, 2017 dobar je spajdi, mada mi je i dalje tobijev spajdermen 1 i 2 top. Quote
bo88gdan Posted July 8, 2017 Report Posted July 8, 2017 meni su ti spajdermeni zestoko smece tobi lol uzas od glumca Quote
bradilko Posted July 8, 2017 Report Posted July 8, 2017 meni su ti spajdermeni top 5 svih superhero filmova, a tobi je odlično izneo spajdermena. 2 Quote
Kumodraski Vo Posted July 11, 2017 Report Posted July 11, 2017 Auu kplko kida spajdi, film godine lagano.. Quote
bo88gdan Posted July 12, 2017 Report Posted July 12, 2017 Pa nije cak ni u superhero zanru Logan>Spajdi>GOTG>WW za sada Quote
ShinigamY Posted July 14, 2017 Report Posted July 14, 2017 GOTG > WW > ? (idem veceras da gledam Spajdija) > Logan (Logan mi je zapravo razocarenje godine ...) Quote
ShinigamY Posted July 15, 2017 Report Posted July 15, 2017 Uh, moram da priznam da mi je novi Spajdi bolji od GOTG2, film skroz pokidao ... Ne secam se sta jos treba da izadje u toku godine od filmova, ali ovo je favorit za film godine na mojoj listi Quote
Kumodraski Vo Posted July 15, 2017 Report Posted July 15, 2017 Film je zajebao i Logana, ne znam sta jos treba da izadje ali sumnjam da ce biti bolje.. Bolji je i od Deadpoola.. Quote
Recommended Posts