VoivodBG Posted August 1, 2017 Report Posted August 1, 2017 Domino iz Deadpool 2. Dios mio! :wub: :wub: Quote
Srlandand Posted August 9, 2017 Report Posted August 9, 2017 (edited) Izašao konačno BRRip Guardiansa, taman večeras da se pogleda. edit: Videh sad da se i to pominje u klipu Edited August 9, 2017 by Srlandand Quote
VoivodBG Posted August 17, 2017 Report Posted August 17, 2017 http://youtu.be/3gWXdAVfiLE MIGHTY THORU, BATTURE ROYARERU!! Quote
ShinigamY Posted October 31, 2017 Report Posted October 31, 2017 Gledah nocas ponocnu premijeru Thora, sve by the book sto je za ocekivati od Marvela, interesantnih scena, dobra prica relativno, to je to Trenutno mi je najveci problem taj sto Marvel ne ume da omane, i ne znam vise sta mi je do jaja film a sta prosek. Doduse, prvi Guardians su nenadmasivi, pa onda Deadpool, pa ovo ostalo. Ali svakako Thor fina zabava u bioskopu, voleo bih da su dali malo vise Hulku vremena na platnu. Quote
bo88gdan Posted November 5, 2017 Report Posted November 5, 2017 lici lol opet bih je jebo e kao strip fanu ne svidja mi se sto su mnogo prica izmesali u filmu posebno planetu hulk ali sve u svemu zabavan je film i ima dobrih scena akcije mislio sam da ce u post kreditu da se pojavi Thanos Surtur je odlicno odradjen na kraju Quote
bradilko Posted November 6, 2017 Report Posted November 6, 2017 pokidao je film, a što kažeš, akcione scene su baš dobro odrađene. zar nije ono thanosov brod na prvoj post credits sceni? (nisam ostajao do kraja, to ostavljam bluray izdanju ) Quote
bo88gdan Posted November 9, 2017 Report Posted November 9, 2017 Mislim da jeste tj vrv jeste procureo je trejler za Quote
oʞɾoƃ Posted November 29, 2017 Report Posted November 29, 2017 Thor teško govno. Umesto superherojskog filma su nam dali parodiju superherojskog filma. Daleko najgori MCU film do sad, 3/10. Jebali vas one-lineri. Quote
bo88gdan Posted November 29, 2017 Report Posted November 29, 2017 jebi se sad sam doleteo da postavim ahha isto najezio sam se sav Quote
ShinigamY Posted November 29, 2017 Report Posted November 29, 2017 Kontam da ce Thanosa jos da opeglaju, jer u ovom traileru izgleda prilicno bedno ovaj CGI, al verujem u Marvel da ce Thanosa da opeglaju maltene da je ziv Quote
Recommended Posts