Tag Hoya Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 Kad bre u bade mamtilu? Na kraju, posle slova. Quote
imaginos Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 (edited) hvala, Ouče taman se desi jedan u milion superhero filmova koji bih pogledao, a odma' se nađe neko da spojluje jao izivini sad sam ti pokvario ceo film i na osnovu te refence si mogao da rekonstruises ceo scenario, tako da ti sad nece tesko pasti ako ti kazem da kenjas @zen nestrpljiva si ili priteralo na kraju filma? Edited February 17, 2016 by imaginos 1 Quote
truliandedzombileš! Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 realno nije spojlovao, ali bi trebao jedan ban da popije za minule grehe Quote
Angelystor Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 Bukvalno me ubo sa svakom reči recenzije, sa podvučenim "That was fun, that was enjoyable....and I never need to see it again." 2 Quote
imaginos Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 ovaj lik deluje kao teska pickica i mnogo se trudi da bude zanimljiv na klipu.. i glumata. Quote
Kumodraski Vo Posted February 17, 2016 Report Posted February 17, 2016 Bas je gadan.. Sto se tice filma slazem se da nema neku dubinu ali brate koga boli kurac.. Quote
VoivodBG Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 (edited) Nostalgia Critic. Kod njega mi smeta što se previše kliberi u svojim recenzijama. Mada, ume čovek i da lepo objasni neke stvari, ako pređete preko njegove iritantne pojave... Danas idem da gledam Deadpool-a, nadam se da me neće razočarati. Edited February 19, 2016 by VoivodBG Quote
Angelystor Posted February 18, 2016 Report Posted February 18, 2016 Zna previše da ode u Duffy Duck mod, ali zna i dosta dobre fore da napravi, generalno mi smešan lik, a zna i povremeno i dobru kritiku da izbaci. Ima i dobar Chester A. Bum za Deadpool Quote
VoivodBG Posted February 19, 2016 Report Posted February 19, 2016 (edited) Pogledao Deadpool-a. Sve što je dopadljivo kod lika su uspeli da prenesu na veliko platno. Uzgred svaka čast kostimografu, jer su konačno napravili masku koja može da iskaže emocije. Bukvalno ceo film je kao pregolema rafalna paljba fora i viceva. Akcione scene su dobro urađene, prljave su i prijaju čak iako se vidi CGI iz aviona. Jedina zamerka ide na negativce, dosadni su. Nula motivacije od one klasične postavke: zloćko sam ja, u život ću ti se posrat! Definitivno Marvel mora da poradi na njima... Navijam za drugi deo, da bude veći, duži i još više samosvestan od prvog. Hteli da nas uskrate za end credits, zaurlao na majstora u sali, odmah je pustio da idu. Edited February 19, 2016 by VoivodBG 1 Quote
ShinigamY Posted February 21, 2016 Report Posted February 21, 2016 Odgledah i ja sinoc Deadpoola, bukvalno isti utisci, samo mi je proleteo film prebrzo, to mi je jedina mana Ali neka daju dvojku u istom fazonu, ne moze da omane. Quote
bo88gdan Posted February 21, 2016 Report Posted February 21, 2016 Dobar je Deadpool evo sad dodjoh iz bioskopa zameram dosta stvari kao strip fan al ko ga jebe zabavan je Quote
bradilko Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 Uzgred svaka čast kostimografu, jer su konačno napravili masku koja može da iskaže emocije. sve reakcije dok je pod maskom su cgi, to je baš naglašeno kad je pušten još prvi trailer. nevertheless, odlično je urađeno. Quote
Oak Posted March 10, 2016 Report Posted March 10, 2016 Baš loše. Ko je ovaj u crnom odelu na 1:46? Quote
VoivodBG Posted March 10, 2016 Report Posted March 10, 2016 Nemate pojma, kostim je omaž originalnom Spider-Man-u 60tih. Black Panther. Quote
Srlandand Posted March 12, 2016 Report Posted March 12, 2016 Nije do kostima, nego mi je previse cgi utisak ostavio. Quote
serblackbeard Posted March 12, 2016 Report Posted March 12, 2016 (edited) Verujem da ce da ga srede malo, ne verujem da ce da ga ostave ovako. Inace trejler odlican, fora sa Ant-Manom sjajna Edited March 12, 2016 by serblackbeard Quote
bo88gdan Posted March 17, 2016 Report Posted March 17, 2016 Jebem ti zivot koja trejlercina prvi ovaj deo gde pricaju Magneto i Profesor X Jebena Marvel Klasika 1 Quote
Dead Man Walking Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Spajdermen bas lose izgleda. Quote
bo88gdan Posted March 19, 2016 Report Posted March 19, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=OlZqBR3yTiw 2 Quote
Recommended Posts