ShinigamY Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Gledah sinoc strange-a, pokidao film, bez zajebancije najbolji Marvel do sada Sve na mestu. Quote
ShinigamY Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Gledah sinoc Dr.Strange-a, pokidao film, najbolji Marvelov film do sada, bez premca Bolji mi je i od Guardians-a Quote
Kumodraski Vo Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Al ovo veze nema sa old man Logan.. Quote
bradilko Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 dr. strange očajan, mislim da sam previše očekivao od glumačke postave, a dobio neki prosek, 6.5/10. logan se jedva čeka, a i guardiansi neće razočarati Quote
bo88gdan Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 sta ti je lose toliko, meni je odlican film, imam jednu zamerku jedinu Quote
bradilko Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 dve najgore stvari kada su u pitanju superhero filmovi, bljutav i glavni lik, i negativac. cumberbatch mi se uopšte nije snašao, recimo kad uporedim sa kanom iz star treka, nebo i zemlja (u tom filmu je jedino on valjao), dok je madsu lik tako površno napisan da prosto nije imao prostora da se pokaže. kad će već jednom da mu daju neku poštenu ulogu u blokbasterima... a dodao bih i još jednu manu, film nema drugi čin, odmah skače sa prvog na treći. btw, gledao sam film u bioskopu još, čak ni odličan 3d nije pomogao. Quote
bo88gdan Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 Meni je jedina zamerka to kako su prikazali Dormammua jer on je u stripu Quote
bo88gdan Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 moze da bude, samo sto su mu noge slabe Quote
ShinigamY Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 Ma sigurno je, naravno pod nadzorom lekara i trenera. A za noge, pa bre, on ima skoro 50 godina, ne mozes ocekivati u tim godinama da svuda telo sljaka, ali svakako, sa ili bez steroida, odlicna i neverovatna forma, jerbo i sam znas da steroidi nisu magija vec da mnogo treninga treba da se iskoriste kako treba. 1 1 Quote
ShinigamY Posted February 28, 2017 Report Posted February 28, 2017 https://twitter.com/axelalonsomarv/status/835174115912863745/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw Wut wut wut O.o Quote
ShinigamY Posted March 4, 2017 Report Posted March 4, 2017 Firefly posteri na sve strane Odlican trailer, bas bas odlican Quote
VoivodBG Posted March 9, 2017 Report Posted March 9, 2017 (edited) Osećam da će Thor Ragnarok konačno opravdati ona dva smora od filma. Koliko će Goldblum da izjede svaku scenu u kojoj se nalazi. Edited March 9, 2017 by VoivodBG Quote
Recommended Posts