Jump to content

2013.08.07-10. *Jaromer, Czech Republic* Festival: Brutal Assault 2013

IH77

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Причао сам нешто са другарицом која иде на Брутал, каже да ће она тек у Чешкој узети карту. Како ви планирате да пазарите карту, пошто ми се нешто и не иде до Чешке без исте.

Drugari, 22. maja, u BIGZu cete imati priliku da kupite karte za Brutal Assault, po standardnoj ceni. Dakle prica je ista kao i prosle godine - jedan od organizatora dolazi sa svojim bendom, a usput ce prodavati karte. Tako da, cuvajte parice pa se vidimo 22.05!

http://www.facebook....68971733251408/

Edited by azal

Ne znam kakva je procedura ako tamo kupuješ kartu, ali ljudi koji su imali online rezervacije i one papire su čekali satima u redu. Mi sa već kupljenim kartama smo samo lagano prošli pored njih, na poseban šalter i završili posao za minut. ;)

Da...

To je red ovih sto su imali online rezervacije.

A "salter" gde su se prodavale karte bez rezervacija je bio sa mozda njih 4-5-6 u redu.Otprilike kao i onaj "salter" gde si zamenjivao kartu za narukvicu.

Znaci,online nikako ne uzimati...

Da...

To je red ovih sto su imali online rezervacije.

A "salter" gde su se prodavale karte bez rezervacija je bio sa mozda njih 4-5-6 u redu.Otprilike kao i onaj "salter" gde si zamenjivao kartu za narukvicu.

Znaci,online nikako ne uzimati...

Lol, a bivao je i sve duzi i duzi kasnije. Bas smo VIP Srbi, vecina nas iz busa je imala te obicne karte, ne znam dal je iko cekao u ovom redu :mhihi:

• 2 weeks later...

Here we go with the new bands for Brutal Assault 2013.

British gothic/doom metal titans FIELDS OF THE NEPHILIM are newly confirmed for this year’s edition!

Other confirmed acts are German electronic/deathcore band WE BUTTER THE BREAD WITH BUTTER and French death/thrash pioneers LOUDBLAST.

SMORCINA! :udri:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...