Havočka Posted June 15, 2013 Report Posted June 15, 2013 navala 'riscana na brutal nece na dobro izaci 1
Havočka Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Ne bih znala, malo sam van toka jumetalskog... A i na taj deo foruma ne zalazim od kad sam otkrila Rogija.
Demon Seed Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Vec je bio prosle godine i pobrao simpatije svih satanista koji su isli
HeLLsarma Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 navala 'riscana na brutal nece na dobro izaci Imas problema sa tim ? 3 4
HeLLsarma Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Glupa mi opaska. Sta cu sad ? Oprosticu joj i nastaviti da slusam Churchburn. 2
azal Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 Meni se ovaj festival itekako sviđa, al opet teško ću naći ekipu za ovako nešto (možda jedan ortak doduše). Hoće li biti nešto organizovano od nas forumaša ? ide pun autobus srba. uplatis sa njima prevoz. upoznas ljude u busu, namestis sator pored njihovih i bum, imas drustvo.
HeLLsarma Posted June 16, 2013 Report Posted June 16, 2013 U busu cemo praviti pizdariju,prosle godine bila dobra zajebancija.
azal Posted June 22, 2013 Report Posted June 22, 2013 Rotations on BA roster published 1 day, 22 hours ago BA line-up has registred two changes. Both American bands AS I LAY DYING and EMMURE have announced the cancellation of their currently scheduled summer performances including BA festival. AS I LAY DYING message: „Given the circumstances, we feel that it is best for the band to be off the road while the current situation (Tim Lambesis cause) gets sorted. We would like to thank all of our fans for their ongoing support at this difficult time.“ EMMURE are recording their new album and planning upcoming autumnal Never Say Die Tour. As replacement for mentioned two bands we are happy to announce French progressive modern metal band HACRIDE, German neuro-core band WAR FROM A HARLOTS MOUTH and Croatian math groove metalists E.N.D. as a newly confirmed acts for BA 2013.
Elldamar Posted July 2, 2013 Report Posted July 2, 2013 Izgleda da ću i ja na ovo. Previše dobrih bendova da bi se propustilo Nego kakva je situacija sa kartama sada, ima neka varijanta da se uzme kod nas ili jok? Lazo apdejtuj!
Telcontar Posted July 3, 2013 Report Posted July 3, 2013 Samo da se javim i da ja idem, zajedno sa ovim Elldamarom iznad. OBradovalo me što vidim da ide i Azal, biće kvalitetnog rakijanja reklo bi se. Mi ćemo verovatno vozom pošto ćemo iz Budimpešte. Da li neko zna možda cenu karte Autobusom do Pardubica i nazad, ili to ima neki organizovan prevoz do tamo?
LazaGNR Posted July 3, 2013 Report Posted July 3, 2013 (edited) Pa,Pardubice-Jaromer ti je nekih 40 km,znaci nekih 45 minuta voznje. Karta vozom u jednom pravcu ti je 60 kruna (~2,5 evra). A sta Nemanja,neces na Masters Of Rock? Edited July 3, 2013 by LazaGNR
behemoth Posted July 10, 2013 Report Posted July 10, 2013 Rezervisanje mesta za bus se zavrsava 15.07.
[Nocturno] Posted July 17, 2013 Report Posted July 17, 2013 We are sad to announce that both KILLING JOKE (serious family problems) and D.R.I. (injured guitarist) have been forced to cancel their performance at BA festival. But we are also happy to announce that famous drummer Dave Lombardo (Slayer) and his band PHILM have been confirmed as a new act for this year’s edition. Other newly confirmed bands are Swedish death metallers VOMITORY and Ukrainian nihilistic black metal band BALANCE INTERRUPTION.
Elldamar Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 Baš mi je žao što neću moći da gledam Killing Joke i umesto njih Lombarda ... NOT. Inače ja sam definitivno odustao od kupovine karte i čekanja po 18 sati u onom redu, tako da ono, rizikujem, neće se valjda rasprodati. A i uvek mogu da izbijem nekog mađara i uzmem kartu xD
LazaGNR Posted July 18, 2013 Report Posted July 18, 2013 Ma bre opusteno,odes tamo,kupis kartu i gotovo Vidimo se onda verovatno
IH77 Posted July 19, 2013 Author Report Posted July 19, 2013 Jel ima neko da ide vozom do Praga , kada bi krenuli? Npr 1-2 dan u Pragu pre festa.
Elldamar Posted July 20, 2013 Report Posted July 20, 2013 Mi vozom do Pešte na 5-6 dana pa odatle za Pardubice isto vozom. A Prag verovatno tek nakon festa.
Recommended Posts