RazorBlade Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 Novi bend get off the throne [media=]http://www.youtube.com/watch?v=xJGb-WDH3lU[/media] Quote
Saša Grbić Posted October 22, 2012 Report Posted October 22, 2012 Nije loše, mada bi se moglo poraditi na vokalima. Može li malo više informacija o bendu? Ako ima članova ovdje mogu mi se javiti na [email protected] i poslati mi ovu pjesmu da je pustim u emisiji. Quote
RazorBlade Posted October 23, 2012 Author Report Posted October 23, 2012 Bend je iz Vojvodine, nastao je kao projekat ali sada vise to nije nego bend jel'? Snimljen je album "Blood and hell" ciji izlazak je u procesu (januar-februar '13), na albumu se nalazi 13 pesama (50min. tvrde muzike). Produkcija je kucna pa je zato i zvuk malo skromniji ali bice to samo bolje vremenom. Posto je album vec snimljen, uveliko radimo na EP-ju koji ce imati 5-10 pesama koje nismo stavili na album, a takodje ce se tu naci i po koji rmx pesama sa blood and hell i po koje iznenadjenje da sada ne izmlatim bas sve. Saljem ti mail sa pesmom Out of pills. A stranicu benda na netu imamo na facebook-u, tj. grupu get off the throne i na www.reverbnation.com/getoffthethrone. Hvala. Sve najbolje P.S. Zaboravih da napomenem da je snimljen spot za pesmu Flashback - Epi attack, trenutno se sklapa pa ce uskoro i to da bude polepljeno po netu. Quote
Saša Grbić Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 E, hvala puno. Ide ova pjesma u srijedu. Quote
RazorBlade Posted December 30, 2012 Author Report Posted December 30, 2012 Spot za Flesbek stvar je okacen na tjub. Quote
RazorBlade Posted June 18, 2013 Author Report Posted June 18, 2013 Drugi album - Feed the herd je na youtube sada. Quote
RazorBlade Posted September 19, 2013 Author Report Posted September 19, 2013 Drugi album? Pa mislim... album... moz misliti... ali radim materijal, mozes ga zvati kako hoces - zbirka pesama, hrpa govana, to je vec do ukusa. A za par dana ce i treci ,,album''. 1 Quote
Saša Grbić Posted September 19, 2013 Report Posted September 19, 2013 Hoće li se ti albumi moći skinuti? Nisam yt fan. Quote
Guest Pantagruel Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Koja je to grupa yt? Mislis na y&t? 3 Quote
Vuk Posted September 20, 2013 Report Posted September 20, 2013 Odlichno je ovo, samo platite nekom da upristoji snimke. Quote
RazorBlade Posted September 21, 2013 Author Report Posted September 21, 2013 Hoće li se ti albumi moći skinuti? Nisam yt fan. Pa hoce, ajde tokom popodneva cu poraditi na tome pa cu staviti linkove ovde za sve to sto sam ponapravljao negde predvece-uvece. Odlichno je ovo, samo platite nekom da upristoji snimke. Jbg. baca to ja radim sve sam jer nemam kesa da isplatim studio. Eventualno vokale odradim u studiju za neku sicu i posklapam i to je to. Kontam savet i bice uvazen sigurno u dogledno vreme. Quote
RazorBlade Posted September 21, 2013 Author Report Posted September 21, 2013 Link za Blood and hell download. http://www.mediafire.com/download/u1elfj6s3lak524/Get_off_the_throne_-_Blood_and_hell.rar Bice kasnije i drugi i treci nego me jebe apload nesto pa eto. 1 Quote
Saša Grbić Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 Hvala. Skinuto... Čeka se nastavak. Quote
RazorBlade Posted September 28, 2013 Author Report Posted September 28, 2013 Hvala. Skinuto... Čeka se nastavak. Jedino sam ovo uspeo da iskopam jer me rapidshare i mediafire ne konstatuju, pa ovde mozes skinuti drugi.http://getoffthethrone.bandcamp.com/ a treci moram sad isto da konvertujem pa cu poslati i za taj gde moze itd. Quote
RazorBlade Posted September 28, 2013 Author Report Posted September 28, 2013 tu je na bandcamp-u i treci Quote
Saša Grbić Posted September 28, 2013 Report Posted September 28, 2013 Hvala... Skinuti su albumi. Bandcamp volim zato što se materijali mogu skinuti u flacu. Ako ti rapid i mediafire prave problem, ja ti predlažem da koristiš http://www.1fichier.com/en/ file hosting servis. Meni se pokazao kao vrlo dobar. Quote
RazorBlade Posted September 28, 2013 Author Report Posted September 28, 2013 Hvala... Skinuti su albumi. Bandcamp volim zato što se materijali mogu skinuti u flacu. Ako ti rapid i mediafire prave problem, ja ti predlažem da koristiš http://www.1fichier.com/en/ file hosting servis. Meni se pokazao kao vrlo dobar. ok, hvala, poz. Quote
RazorBlade Posted August 8, 2019 Author Report Posted August 8, 2019 Posle eto nekog malo duzeg vremena sam se usudio da snimim malo novog materijala, pa ga upakovao u dvanaestominutni EP sa sest pesama. Tri su na jeziku koji ceo svet razume, a druge tri su na ovom drugom koji glumim da znam (engleski). Snimali su po prvi put instrumente i drugi clanovi benda, pa sve to cak uradjeno u studijima, kako se moglo i stiglo... Malo su realniji snimci od ovih starih rekao bih. U svakom slucaju EP se zove DEMOn, juce sam zavrsio snimke i pokacio ih na youtube pa ukoliko nekoga zanima neka baci uvo, sve se ceni. Bice jos novih pesama/snimaka tokom godine, u kom formatu - ne znam, ali bice. Quote
Recommended Posts