Runner Posted May 19, 2013 Report Posted May 19, 2013 I pored onog ispada na pocetku Barrel of a Gun, meni je ovo bila perfekcija od koncerta, savrseno ozvucenje, odlicno sam sve cuo, a bio sam dosta udaljen od bine u parteru. Upecatljiv nastup, odlicni pozadinski video efekti, jos su zavrsili koncert sa meni vjerovatno najdrazom pjesmom iz DM opusa - Never Let Me Down Again. Koncert u trajanju od 2h i 18 min po mojoj evidenciji, zadovoljan sam za sve pare.
Machka Naopachka Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Ma prelijepo! A ovo ponašanje mi nije i nikad mi neće biti jasno. +direkt tviterovanje i fejsbučenje. 7
Lord Iffy Boatrace Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 (edited) Bravo,ni meni.To je najveci vid debilizma,za koji kurac dolaze na koncerte ako ce prenositi direktno na javnim mrezama.JEBOTEEEEEEEE!!! Edited May 20, 2013 by Lou
HeLLsarma Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Citao sam u Novostima intervju sa Rodzerom Votersom,on je ispljuvao ovakav debilizam,smucilo mu se sto npr kod Amera su nonstop podignuti Ajfonovi,nema vise uzivanja u muzici,samo da slikaju,snimaju i ovekovece da su bili. Ovo je preteralo svaku granicu normale. I za Metallicu isto,debili sto znaju 2,3 pesme digli fotoaparate i telefone. DA VIDIM KAKO CETE DIZATI TELEFONE NA SLAYERU !!! 5 1
Machka Naopachka Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Ma i kod nas je bre. I za ramstajn sam isto dozivela i za fnm ... al ne za domace bendove na primer lol. To nije atrakcija da se odma kaci na jutjub isto vece. Debilizam.
Captain Spaulding Posted May 20, 2013 Author Report Posted May 20, 2013 Ma prelijepo! A ovo ponašanje mi nije i nikad mi neće biti jasno. +direkt tviterovanje i fejsbučenje. Tipično kurčenje smart touch screen telefonima Jel bila pesma Shake the Disease? 1
sale 3sm Larry Flynt Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 ehhh a nekad upaljaci paljeni... Razumem da slikaju ponekad ili usnime, pa nastave s koncertom, al da visi ruka sve vreme dok seruje i taguke po tviteru, instagramu i fejsu, to je vec za zaljenje.
Генеральный Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 A ovo ponašanje mi nije i nikad mi neće biti jasno. +direkt tviterovanje i fejsbučenje. немој тако, можда су сви са гаџењем & гнушањем дигли телефоне да сликају како су сви дигли телефоне 7
Machka Naopachka Posted May 20, 2013 Report Posted May 20, 2013 Jes u stvari snime ceo koncert pa prave skrinsotove dignutih telefona.
Recommended Posts