Lou Posted October 26, 2012 Report Posted October 26, 2012 (edited) Utorak 6. novembar u velikoj sali Doma kulture Studentski grad. Početak u 20h, nema kašnjenja. Ulaz besplatan. [media=] [/media] Facebook event Last.fm event Edited October 26, 2012 by Lou
Zen Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 Odlicna svirka dve trecine video arta ne ide, ostalo je super.
Cyprian's apprentice Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 super bilo juce, zvuk odlican - pozdrav buddhi (i onom drugom toncu, jbga ne znam coveka).
Cyprian's apprentice Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 'ajd sad malo i da kudim - apropo video arta, mnogo mi je bio na prvu loptu (dokle bre vise jodorowsky, william hurt i ruzokrsti - !!! daj bre malo ljubomira micica !), mada je super bio deo sa logan's run, psidza totalna.
Lou Posted November 7, 2012 Author Report Posted November 7, 2012 Na nekim delovima je išla savršeno, a negde odvlačila pažnju, treba to regulisati. Zvuk je bio najbolji koji su do sada imali, savršeno.
chess Posted November 7, 2012 Report Posted November 7, 2012 bila je dobra svirka, samo da jos malo porade na tranzicijama u pesmama i to ce biti do jaja, ovako to jos deluje nekako krpljeno... to je kad je bend mnogo openminded pa zvuce kao sve i svasta
Lou Posted November 7, 2012 Author Report Posted November 7, 2012 To smo zamerali i prošli put kada su svirali. Ima baš onaj jedan prelaz između delova pesme koji opasno bode uši, nigde veze. Na žalost, koliko znam, materijal je odavno snimljen.
Recommended Posts