El Karnisero Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Ево и ја да се играм. ВИДО САМ: Вука Ангелистора Куруза Димон Сида Мегадејва Бурбон Принцес Телеконтара (ваљда) Луа Чеса ... ВАСУ БИВШЕГ БАСИСТУ АЛОГИЈЕ ВЕЛИКУ ЛЕГЕНДУ И ЈОШ ГОМИЛУ СМЕДЕРЕВАЦА ПУСА ЗА ЊИХ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Video sam Marčela 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 ubili su, pevač zvuči kao na disku, a bubnjar je psiho LAZO DAJ KETL MAJICU Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Био неки лик који је био исти Марчело, можда је стварно био он. Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Prosecan nastup. Zvuk bio jako los napred, sasvim solidan nazad. Ne mogu da verujem da je duplo vise mase gledalo Through Art, nego Leprous. Tuga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Znaci nisam lud, stvarno je ipak to bio Marcelo. Haha jebeni midzet Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Да бре, која је фора са људима који су нестали током Leprous-a? Пола људи је отишло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 razočarali se kad su videli da Laza G'n'R nije došao, pa se razišli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 jeste bio marcelo sigurno. leprous je poceo u 23;40h, posle 2,3 pesme nazad se bas proredilo bilo... ma ko im jebe mater, pozeri, koji su kurac dolazili ako ce da odu posle 2 pesme Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Kontam da su otisli zbog prevoza. Po meni je highlight bio kada su izasli na bis, te dve pesme su pokidali! Inace, hvala svima koji su bili, sjajan koncert - uskoro jos lepih najava za vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 dajte Secrets of the Moon da vas ljubim u kurac 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 nije bio jaroslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 i pozdrav za sve yumetalce, jedini su imali tacno da mi daju na ulazu Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 (edited) Јарослав јебе у ово доба,следећи пут закажите концерт у време ручка. Edited January 16, 2013 by El Karnisero Link to comment Share on other sites More sharing options...
chess Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 upoznao sam enkog engleza koji mi je rekao da je gledao godflesh/neurosis combo u londonu, mrzeo sam ga celo vece 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bourbon Princess Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 meni bilo strava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Super je bilo! Zvuk napred losiji ali Gun je u pitanju tako da sam se iskljucila sto se toga tice. Onaj momenat kada spavas tri sata i budis se za posao kao da si spavao 6 jer si i dalje pod energetskim boost-om Azale hvala za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Јарослав јебе у ово доба,следећи пут закажите концерт у време ручка. Јарослав устаје пре свитања, без плате је више од два месеца и сваког викенда мора да иде ван БГ-а. Јебига, туга што не дођох, али је најмање до мене било. Да нас обрадују неким новим албумом, капирам да ће нас радо опет посетити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Sreeeeećaaaa Ja uopšte nisam skapirala šta se dešava tamo iza, nije mi se činilo kao da ima malo ljudi Mnogo dobro bilo, mnogo Prvi bend pft šta znam, može to i bolje, pogotovo čoek koji peva, čini se da nema pojma šta će sa sobom dok se ništa bitno ne dešava na bini. Drugi bend bih poslušala u studijskom izdanju, čini mi se da ima tu šta da se čuje. Inače, sve vreme dok su svirali, raspravljali smo uglavnom o tome na koga liči onaj gitarista njihov, i nismo se dogovorili. Leprous, sve ti jebem, oni ljudi su poremećeni do kraja, sjajan osećaj skroz, energija benda je neverovatna i sviraju bre mnogo dobro. Onaj White što izmolismo (ne znam da l' je bilo još nešto posle toga, morala sam da bežim) je definitivno najbolja koju su svirali, čini se da su ljudi tu već odlepili. I da, Waste of Air, odlično, odlično odrađena. Inače, bila je jedna stvar za koju sam 99% sigurna da je nikad nisam čula, je l' to nešto sa novog albuma ili sam samo već prsla bila? E i Koncert se završava, a Azal i Nocturno se grle i jedan od njih dvojice kaže "Brate, napravili smo dobar koncert". Jeste, ljudi, svaka vam čast, najbolji ste od svu decu Pozdrav za sve vas koje sam videla, i za vas koje nisam, da dodam Mito PIČKO i to je to Sabila sam ispit za 20 minuta <3 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Da, svirali su premijerno stvar sa novog albuma koji bi trebao da izadje za 2 meseca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaDave90 Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Havočka bila si ispred coveka kada je najavio da ce svirati pesmu sa novog albuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Ma ti misliš da sam ja konstatovala šta je on rek'o? Al' dobra je stvar skroz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 (edited) Jedino sam se malo razocarao sto majice nisu imale ispisane datume nazad.....zbog toga uglavnom i kupujem majice Dobro je pa smo uspeli da organizujemo auto zbog satnice koja se nije nimalo postovala VIdeo sam neke bradate likove pa sam pomislio da je neki od tih klonova Vuk, al ko me jebe ja sam i dalje anonimus I da Lazo, ja nisam dao tacno \m/ Edited January 16, 2013 by Captain Spaulding 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Sjajna svirka, malo bjedna poseta, nadam se da su Boba i Drolja uspeli da se pokriju no homo. Ako nista, bar sam mogao iz prvih redova opusteno da odem po pivo Moj utisak je da je publika bila solidno lame, ono, gledam okolo ljude kako stoje nezainteresovano ko kurac i kucaju poruke dok ovi prosipaju dusu na bini. Passing me tak'o u bradavicu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts