In The Flesh Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Koja ekipa na koncertu, krv ti jebem.
kuruz Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 zato su stubovi pratili šutku na Waste of Air 2
Demon Seed Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 ' timestamp='1358325545' post='2607610']Da, svirali su premijerno stvar sa novog albuma koji bi trebao da izadje za 2 meseca. Jeba ti, ja se usra nocas trazeci koja je pesma Mada i dalje nisam siguran je l' to sto trazim ta nova ili ne. oO
kuruz Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 pa rek'o je čovek da je to pesma sa albuma koji izlazi na proleće vi bre niste normalni
Havočka Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Bajo ja na koncertu vrisnem od adrenalina svaki put, ne cujem ti ja nista sto oni pricaju izmedju pesama, osim kad treba da se ubedjuje da se svira sta mi se hoce. Pa dobro, bar znam zasto nisam znala sta sviraju 1
Havočka Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Nije redom ali Forced Entry Restless Passing Thorn Mb. Indifferentia Dare You (za ovo nisam sigurna, možda sam taj deo sanjala) Waste of Air Nova stvar --- White Trebalo bi da je to to. 1
Captain Spaulding Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Acquired Taste sasvim dobro tj odlicno otpevan scream. Zao mi je sto nije blio pesme Tall Poppy Syndrome Waste of Air pokidao atome Steta mi je sto na pesmi White nije ni pipnuo klavijature, volim orgulje na pocetku, bas mi je zao. P.S. Jel neko primetio da mu je nesto otpalo sa glave u jednom momentu? Jos jednom, performans 10+, zvuk 7, masa (3, zato sto je se dosta ispraznilo)
azal Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 mislio sam da odradim neki crowd surf na acquired taste, ali kad sam pogledao situaciju ispred bine odustao sam
Angelystor Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 SLEEEEEEJEEEEEEEEEEER Ti si muzicki ADD vladar. Sa Alogije preko Anaala na Slayer do Blind Guardiana ispresecano navijanjem. I plus si ispratio koncert uz to Meni bilo fino, dosao bez nekih velikih ocekivanja, i fino se proveo. Dreyemadjare nisam nesto ispratio iako sam bio tu ceo koncert (je l' ono na kraju bio neki CAndlemass?). Leprous ki sa diska, zvuk slabiji nego sa DM dogadjaja koje video u Gunu, ali se izkristalisao kako vece odmicalo. Pozdrav za svi upoznati zato su stubovi pratili šutku na Waste of Air Nije redom ali Forced Entry Restless Passing Thorn Mb. Indifferentia Dare You (za ovo nisam sigurna, možda sam taj deo sanjala) Waste of Air Nova stvar --- White Trebalo bi da je to to. Ja se DY ne secam. Al' fali ti Acq. Taste posle nove definitivno.
Havočka Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Ondak sam ih samešala, izvinjavam se i hvala na ispravci
Baal Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Да бре, која је фора са људима који су нестали током Leprous-a? Пола људи је отишло. Jebi ga, ja nisam došao zato što je bio sutradan bio radni dan, ko zna kad bih stigao gajbi.. Tako da kapiram da su zbog toga otpalili ljudi. Drago mi je što je bio super koncert.
Simadin Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Evo delic atmosfere sa Thorna uz preuzasan zvuk: https://www.dropbox.com/s/ylpnldanop1ju3c/VID_20130116_002347.mp4 1
Demon Seed Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Jebi ga, ja nisam došao zato što je bio sutradan bio radni dan, ko zna kad bih stigao gajbi.. Tako da kapiram da su zbog toga otpalili ljudi. Drago mi je što je bio super koncert. Ja sam stigo gajbi u 10 do 2, u Kumodraz...
ShinigamY Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Tako nesto i ja, al sam zakasnio na posao, uspavao se, jos mi se telefon preko noci ugasio, pa nije ni zvonio. A svirka, predojajna. Meni su predgrupe jebale kevu, nisam skoro cuo ovako dobru svirku kod nas. A Leprous, kao na Therionu, ista atmosfera, isti outfit, samo pesme sa novog albuma Do jaja je bilo
Angelystor Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Jebi ga, ja nisam došao zato što je bio sutradan bio radni dan, ko zna kad bih stigao gajbi.. Tako da kapiram da su zbog toga otpalili ljudi. Klizno radno vreme FTW Ja mislim da oko pola3 stigao na kraju...
chess Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 majke mi zabolelo kada sam video ljude kako odlaze a bend nastavlja da kida posteno, kapiram da je 50% ljudi doslo da bi se prosetalo... mislim gde vam je duh, ja sam se vracao u 5 ujutru gajbi da bi ustao u 7 ujutru da radim, iskrvario oci taj dan al vredelo je, mislim koji kurac jebote nemate 40 godina pa da to utice na vas, mlad covek to mnogo lakse prevazilazi... ne znam sere mi se od toga iskreno 10
El Karnisero Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 (edited) Ја сам се највише обрадовао за Acquired Taste, омиљена ствар. Пичке, нико није хтео да улети у шутку. И само да се сложим са братом Чесом. Метал је прљав, суров и никоме се не правда, немојте се понашати као пичке! Edited January 16, 2013 by El Karnisero 1
Demon Seed Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 Treba da izdaju dvd i da se zove Live Epilepsia
azal Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 ja sam stigao kuci u 5 i danas cu biti u kancelariji do 21 pa cu da nosim pojacala odmah posle. nije za svakog heavy metal
Vitamin K Experience Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 (edited) A da, neočekivana količina ženskog sveta na koncertu. Očekivao sam straight forward sausage fest. Ali pokazalo se da samo žene mogu da spasu metal u Srbiji. Bendovi to moraju da imaju na umu. Whineovanje za radni dan. Ja od kad znam za sebe idem na svirke tokom radnih dana. Nekad sam uzimao i slobodne dane zbog koncerata. Edited January 16, 2013 by Vitamin K Experience 1
Captain Spaulding Posted January 16, 2013 Report Posted January 16, 2013 (edited) majke mi zabolelo kada sam video ljude kako odlaze a bend nastavlja da kida posteno, kapiram da je 50% ljudi doslo da bi se prosetalo... mislim gde vam je duh, ja sam se vracao u 5 ujutru gajbi da bi ustao u 7 ujutru da radim, iskrvario oci taj dan al vredelo je, mislim koji kurac jebote nemate 40 godina pa da to utice na vas, mlad covek to mnogo lakse prevazilazi... ne znam sere mi se od toga iskreno To mozes da govoris u ime Beogradjana i oni koji studiraju tamo ali oni koji dolaze iz picke materine imaju razloga. To sto se ne postuje satnica je isto fail. Cisto da se zna, ostao sam do kraja. Edited January 16, 2013 by Captain Spaulding 1
Recommended Posts