azal Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 A da, neočekivana količina ženskog sveta na koncertu. Očekivao sam straight forward sausage fest. Ali pokazalo se da samo žene mogu da spasu metal u Srbiji. Bendovi to moraju da imaju na umu. zato sto su dobri frajeri, narocito za prog metal koji je poznat po debelim/ruznim muzicarima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 My point being, bendovi moraju da obrate pažnju i na imidž. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 zato sto su dobri frajeri, narocito za prog metal koji je poznat po debelim/ruznim muzicarima. Zato je devojka i posla sa mnom na cert Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Ја сам се изненадио што није била ниједна наказа. Мислим јесте био прог, али у принципу увек се нађе нека готичарка/блекерка која је хит вечери. Додуше био је Куруз, он је морални патуљак, то је адекватна замена. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Ej ljudi nemoj da se kenja radni dan i slicno, stigla kuci, odspavala malo, oprah se, ne mogu smrdljiva pred pacijente cak nabacih i nesto boje na lice da se ne vide podocnjaci, i uredno na poslu od 8 do 20h. Zivi bili svi sa certa i da se ponadamo da ce opet doci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 (edited) Ја сам се изненадио што није била ниједна наказа. Мислим јесте био прог, али у принципу увек се нађе нека готичарка/блекерка која је хит вечери. Додуше био је Куруз, он је морални патуљак, то је адекватна замена. Bilo je jedno mobilno goticarsko bure sa plavom kosom Edited January 16, 2013 by Captain Spaulding Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Kakvi su bili Dreyelands? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShinigamY Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 (edited) Nisam slusao nesto preterano studijske snimke, ali zvucali su mi poprilicno zategnuto uzivo, i do jaja je zvuk bio kada su oni svirali. Bubnjar masina. Edited January 16, 2013 by ShinigаmY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Whineovanje za radni dan. Ja od kad znam za sebe idem na svirke tokom radnih dana. Nekad sam uzimao i slobodne dane zbog koncerata. Ja sam na Exodus isao u jebeni utorak, posle skole na bus u 3 i 15, stignem u Beograd u 7 i 15, odem na koncert, i u 15 do 1 nazad na autobus, stignem u Prokuplje u 5, pa u skolu u 7. Sta jedete govna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Bilo je jedno mobilno goticarsko bure sa plavom kosom bila je neka korpulentna zena od 35-40 dina. dreyelands super zvuci, ali su im pesme nekako dvaput duze nego sto treba da budu. oni realno sviraju neki AOR, ali valjda zele da to bude proggy pa produze pesme sa nekim solazama. super to zvuci, ali mi je bilo dosta nakon 20 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In The Flesh Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Ja sam jednom pošao do BG večernjim vozom, vozio se 12 sati kupio gitaru na Novom Beogradu neđe, sjeo u onaj dnevni voz u 13h i vratio se za Podgoricu oko ponoći i svirao do 6 ujutro. Moja prva el.gitara. Duvajte ga! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 (edited) Ja sam isao peske na Kerber iz Prokuplja u Nis, ali ne preko Merosine, nego preko Doljevca! Edited January 16, 2013 by Demon Seed 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 (edited) Ја сам ишао 5 и по километара пешке у оближње село код родбине кад је Галија свирала у мом селу у Босни. Вратио сам се после 2-3 дана, кад сам био сигуран да је опасност прошла. Edited January 16, 2013 by El Karnisero 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face Of Melinda Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Kakvi su bili Dreyelands? Nisu bili losi, zabavan bend, dobro sviraju a zvuk je bio dobar, nisam se mnogo unela koliko mogu, not my cup of tea Bilo je jedno mobilno goticarsko bure sa plavom kosom Gosn Garavi Sokak, nisi normalan Pusti goticarke da zive umiru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitamin K Experience Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Ja sam isao peske na Kerber iz Prokuplja u Nis, ali ne preko Merosine, nego preko Doljevca! Ne računa se ako sneg nije bio do kolena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 (edited) Jebi ga, lako nekome da priča kako nema veze što je radni dan kada nije dežuran 0-24 kao ja Išao sam i ja ranije, odsviram svirku vratim se ujutru i odmah na posao, al' niti imam sada mogućnost da zakasnim slučajno na posao (odma' ode od plate), itd. Ovo već nije za ovu temu već za "poslodavci u Srbiji", al' nema veze. Pogotovo što u Srbiji nema teorije da koncert počne na vreme, to mi užasno ide na kurac. Da koncert počne u 21h i završi se do ponoći ne bi bio problem ni što je radni dan. mislim gde vam je duh Nestao krvavim radom. Edited January 16, 2013 by trenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simadin Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Bubnjar Dreyelands-a isti Galeb crnac 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 S obzirom da su i oni bili odusevljeni ljudima i samim koncertom - ne sumnjam da cemo ih u neko dogledno vreme ponovo gledati. Samo ce tada verovatno biti jos vise ljudi kada se pusti prica koliko je dobro bilo sinoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul wandering Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 a koliko je bilo ljudi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demon Seed Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 (edited) Bio ceo yumetal ocigledno Ma super to, nego kakva je ovo neregularnost, meni na karti pisu imena nekih bendova koje nisam gledao?? Hocu svoj novac nazad! Edited January 16, 2013 by Demon Seed Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Moze! Budi na kosutnjaku veceras oko 22h, cekamo te Laza i ja, nemas frke 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 E da daj neku kartu, preteklo je sigurno Što se nakaza tiče uočih dve I da, i dalje ne znam na koga liči onaj gitarista Na koga liči čovek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atheist Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Kad napravi metal facu isti je Mattias Eklundh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Nocturno] Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Ostalo mi je mozda jedno 5 komada, dacu ti. Ovi iz Leprousa su uzeli jedno 50 komada kao suvenir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts