Xibir Posted January 30, 2013 Report Posted January 30, 2013 700 kinti za osam bendova, stvarno previše. Волео бих да могу да ти дам плус!
Runner Posted February 15, 2013 Report Posted February 15, 2013 Pa samo da Bombarder svira vrijedilo bi dati 700 dinara, jer znamo da oni rijetko sviraju generalno. Koliko mogu da vratim film unazad, u Beogradu su posljednji put svirali u aprilu 2011. u Ciklonu. Svakako se ne mogu svrstati u bendove koje ovde vidjamo live svaki dan. Sve u svemu, ovaj paket ima korektnu cijenu.
Uroš S. Posted February 27, 2013 Report Posted February 27, 2013 Od svih ovih bendova, slušam samo Bombarder, Alitor i Deadly Mosh. Za Endezzmu prvi put u životu čujem, al' svejedno se dolazi. Zbog Bombardera najviše.
Tower... Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 Obrati POSEBNU pažnju na VEHEMENTER, nećeš se razočarati.
Uroš S. Posted March 1, 2013 Report Posted March 1, 2013 Poslušao sam neke pesme koje sam našao na jutjubu, čisto informativno, i nisu loši. Videću večeras, možda mi se još više svide.
Runner Posted March 2, 2013 Report Posted March 2, 2013 Bombarder po obicaju razvalio i napravio najbolju atmosferu na svirci, Norvezani meni u krajnju ruku zanimljiivi, Vehementor i Deadly Mosh odlicni! Prva dva benda sam propustio, a dok su se Soul in Cage stimali, krenuo sam kuci. Imali su problem sa bas gitarom, ne znam da li su uopste i nastupili. Setlista Bombardera, ako koga zanima: Glasnik smrti, Bombarder, Kuga, Mrznja i patnja, Metalni bog, Novo meso, Moc, Propast, Gubavi kralj, Horde, Speed metal manijak.
Uroš S. Posted March 2, 2013 Report Posted March 2, 2013 http://nocturnemagazine.net/raport/127/winter-carnage-festival-stara-skola-za-stare-i-mlade
Recommended Posts