Zen Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 Cek, Ramstajn ce stvarno da pocne u 20h?a ovaj Dj, nista?
perzekjušn menijak Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 Pre benda, nastupiće DJ Džo Lec iz sastava Combichrist. http://www.mondo.rs/...ka_veceras.html
vegeta Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10151594367739189&id=46454539188&comment_id=26217126&offset=0&total_comments=2&ref=notif¬if_t=feed_comment Rammstein-Serbia.com 1. Kapije se otvaraju od 18h 2. DJ Joe Letz počinje od 20h 3. Rammstein malo pre 21h tako da ne serite za to da rammstein pocinje u 8 i ne tripujte ljude bezveze
biohazard Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 Dragi Nebojsa Obradovicu, ako si vec imao pristup veleinformisanom i prepametnom fan klubu Ramstajna, zasto uopste trosis vreme na budale koje seru i tripuju ljude? Neko ko objavljuje bezuslovnu ljubav prema jednom jedinom bendu sigurno je iskusniji u vezi sa koncertima nego neko koga muzika zanima u globalu. @paja: eto vidis jebiga, to je subjektivno, ja bih pre crko od zedji nego se suzdrzavao da pisam, a ne znam da l' bih uspesno mogao da pisam u flasicu u masi ljudi koja se gura, cak i da je pristojno izvaditi ga pred nekoliko hiljada ljudi. Kapiram da je biti umeren stvarno najbolji savet. 1 1
Angelystor Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 Bas bila jebacka guzva dole za parter, neverovatno sta su radili. Pokupili fazon od W.A.S.P.-a da im koncert ne predje 90minuta, to nisam znao. Jedna od retkih koncerata gde sam cuo sve pesme jednog benda koje sam hteo, bukvalno mi po mojih top10 opicili, jos onako vrhunac bas ranije naisao u vidu Sehnsucht-Asche-FF. Sve ostalo...good do nyah, Till-a pola pesama nisam cuo, isto jedna gitara manje-vise se cula, ocekivao sam bolji zvuk na ovakvom koncertu (citaj: za ovol'ke pare). Al' bila vatra.
ShinigamY Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 Gore na tribinama bilo skroz do jaja, sve se lepo culo i videlo, a nisam morao da se guram i znojim sa ostalima. Kako i ne slusam preterano Rammstein, tj znam samo hitove, ovaj koncert me je oduvao skroz... Spektakl je prava rec. Jebem li ga da li postoji nesto sto moze da parira ovakvom nastupu? Perfekcija.
Havočka Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 @shini bolji nastup samo na jmj i vajt senzejšnu videh od onog poslednjeg ramma drago mi je da ste se lepo proveli 3
Night Prowler Posted April 28, 2013 Author Report Posted April 28, 2013 Sjajan koncert. Meni bio sasvim kul zvuk, Till se super cuo. I setlista je sjajna, sto rece Angelystor, svirali su sve pesme koje sam hteo, osim mozda Reise, Reise. 1
Feniks . Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Totalno razvaljivanje u svakom pogledu, zvuk na tribinama je bio savrsen. Svirali su cirka 94 minuta
Drogarito Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Bitno da smo culi wolt ihr das bett in flamen sehen :rockdevil:
Жвакић Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Беше боље него прошли пут! Могу само да се пожалим на врућину, бол у ногама, на неке људе који претерују у шуткама и на то што нису свирали неке песме попут Енгел. То ми није јасно. Зашто ту песму прескачу?! И почели Рамштајн па прекинули и онда Бук дих. Више бих волео да су завршили исту пре него што су прешли на следећу. Могли су и Херцелајд. И још доста тога, али да не набрајам сад. Све у свему, спектакл! Ишао бих о5.
ombre Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 I ja bio na tribinama.Koncert je bio super osim sto su neki bosanci,neka 3 debila urlala i divljala iza mene pa su mi stalno odvlacili paznju.Jebo ih onaj planinarski naglasak tolko su se drali da su ljudi polako poceli da beze od njih.Osim toga i vrucine koncert je bio super.Bolji od proslog 3 1
vladakecpik Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 (edited) Slike sa svirke uskoro i po koji video http://headbangersjo...-2013-galerija/ Edited April 29, 2013 by vladakecpik 2
Totamealand Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Fenomenalan koncert, vrhunska lista, impresivan nastup, u svakom pogledu sam se proveo bolje nego pre tri godine, a i tada je bilo sjajno. Ovo je jedan bend koji mi stvarno ne bi smetalo da gledam još sto puta. 3
CROSSIĆ Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Koliko troše plina mogao bi da se grejem ceo život... Nisam verovao da će mi neko svršiti po faci ali eto Till mi skino đanu po faci. Video sam guzicu Flake-a. Fan pit je keva. Iseko sam se po rukamna kad je bacio onu malu klavijatru . Mrzim debile, koji su doveli devojke u prvi red pa kenjaju kao pazi ovo ono i one što slikaju ko budale a na netu će naći polu profesionalne snimke i slike. Zaključak: fantastičan koncert. 5
Xibir Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Јебем матер ономе ко измисли фан пит! Фала курцу па на Слејеру неће бити то срање. 1 1
Vincent Hess Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 Sjajan cert! Zvuk je mogao da bude bolji, bar u parteru. Al bez obzira na to, kidanje!
Zen Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 @xibir Sto? Zvuk je mogao da bude bolji, bar u parteru. yep, ocekivah ipak malo bolje, narocito na pocetku.
ShinigamY Posted April 29, 2013 Report Posted April 29, 2013 xibir da se nisi nadao da ces za manje pare da predjes u deo koji je za ljude koji izdvoje vecu lovu da bi videli blize i bolje ? 2 1
Recommended Posts