Мајор Гашпар Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Мало је неред, немојте замерити. Пазите да се неко не убоде на иглу. јебем ти живот, какви цареви. плачем... Микице иди направи кафу. Quote
obsessed by cruelty Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 Sve, sve, al sir AUGENTALER Quote
chess Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 jos se primate na ovaj blago paorski kursadzije humor za decu do 10 godina? strasno, kako vas ne smore posle 320 epizoda? verovatno su se oni sami sebi smucili posle toliko epizoda ali snimaju zbog para nemoguce da stancas toliko epizoda i da imas inspiracije za svaku od njih da bude kvalitet, verovatno je vecina smece tesko... pokusao sam da pogledam neke epizode i jedva sam izdrzao koliko smaraju 12 Quote
Talvi Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 (edited) "ja odem na Grbavicu, sjedem, gledamo Želju, "Oslobođenje" ispod guz'ce, tranzistor nauvo i slušaš šta se dešava" ahahahahh jebo te bog ludi, kao ujaka da slušam, original jos se primate na ovaj blago paorski kursadzije humor za decu do 10 godina? strasno, kako vas ne smore posle 320 epizoda? verovatno su se oni sami sebi smucili posle toliko epizoda ali snimaju zbog para nemoguce da stancas toliko epizoda i da imas inspiracije za svaku od njih da bude kvalitet, verovatno je vecina smece tesko... pokusao sam da pogledam neke epizode i jedva sam izdrzao koliko smaraju da da, baš se strašne pare obrću u ovome, sve brišu guzice hiljadarkama to "verovatno" je suština tvog posta, mi i posle 322 epizode umiremo, ti ako ne kapiraš taj humor produži dalje slobodno i gledaj neki sofisticirani humor za načitane intelektualce, šta da ti kažem jezivo su autentični, ja u Torbici i Čvarkovu bukvalno vidim mog ćaleta i tako tu generaciju u današnjem vremenu, + što hvataju savršeno tu seksualnu tenziju između Lala i Bosanaca, što mnogo ljudi van Vojvodine ne shvata poređenje sa Kursadžijama ne bih da komentarišem, ako ti je onaj abortus klozetskog humora u istoj liniji sa DP-om, onda definitivno nemaš šta da tražiš u ovome Edited March 6, 2014 by Talvi Quote
Antikristina Posted March 6, 2014 Report Posted March 6, 2014 To je to, šteta što si mod, ne mere plus Ja se pronalazim kad Drago priča o Mil'ci, ta je ista ja 1/1 Quote
truliandedzombileš! Posted March 7, 2014 Report Posted March 7, 2014 pa ono čekićanje tool albuma je zabavnije i 364. konsekrejšn koncert... 3 Quote
Мајор Гашпар Posted March 8, 2014 Report Posted March 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=k4MV7wo9KW0 2 Quote
Мајор Гашпар Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 Мајку му, не знам зашто ми се овако каче клипови. Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 Da joj pogladi ono dolje.. :haha: Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted March 13, 2014 Report Posted March 13, 2014 Torbica ima pik na swicarsku ko ja. :haha: Quote
Recommended Posts