Talvi Posted December 19, 2013 Report Posted December 19, 2013 (edited) je l' se seća neko u kojoj (starijoj) epizodi pričaju ono kako smo mi nekad bili zapadna Evropa za Rumuniju, pa kako si mogao otići tamo sa jednom platom i provesti se kao bog? kad Torbica kaže ono: "Pa jaši jednog konobara, jaši drugog..." Edited December 19, 2013 by Talvi Quote
Лука Posted December 19, 2013 Report Posted December 19, 2013 Izode predstavu samo u Novom Sadu ili će biti i u BG? Quote
Antikristina Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 @Talvi Nisam sigurna da li je to to, al' zvuči kao neka od ovih: https://www.youtube.com/watch?v=OAqQM3H41iw https://www.youtube.com/watch?v=5gZRVrFkA7k Quote
truliandedzombileš! Posted December 21, 2013 Report Posted December 21, 2013 konačno i kišprdilov ;D Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted December 25, 2013 Report Posted December 25, 2013 Djoko..ne seri vise brate mili... :haha: :haha: Quote
Мајор Гашпар Posted December 27, 2013 Report Posted December 27, 2013 Пустим радио, кад кажу умро Калашњиков. Quote
Мајор Гашпар Posted December 27, 2013 Report Posted December 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ffFw6L_cFjY Quote
kuruz Posted December 29, 2013 Report Posted December 29, 2013 "nemreš stići da si australijski kengur što se vrne kad ga baciš" :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: Quote
kuruz Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 najbolji novogodišinji program u poslednjih 15 godina uža i šira familija me moli da prestanem sa citatima iz Noćne smene, Državnog posla i Velike Srbije ne umem više drukčije da se izražavam Quote
Antikristina Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 Ja sam navukla brata, svaka druga reč nam je 'štogod', a dečko je mrzeo Državni Poso Samo još ćaću da ubedim pa da gledamo svi zajedno Quote
kuruz Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 moji gledaju, al nisu fanatici kao ja Quote
Antikristina Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 Sad i majka počela da gleda, loži se na Torbicu jebo te sunce, sad ćaća verovatno ne može očima da ih vidi Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 ja vec uveliko Torbicina opravdanja za kasnjenja praktikujem..inace na slavi za Nikolu, bile i prave Torbice, Krnetici, Joje...ko da moju familiju siru koristi za ideje. pogledah ovo, al sam premotavao ove smaracice...carevi.Ubedljivo najbolje sto se daje na nasoj televiziji. Quote
Antikristina Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 Ja prebacivala i ove rave i smarače tamburaške, da su stavili Branu Pajića ili Momu i Dodir da pevaju, bilo bi pošteno prelo, ovako bezveze Poznajem jednu Milicu Torbicu, prvo sam je pitala da li joj je otac Dragan... Verovatno je mislila da sam luda, nije tad znala za ovo Quote
kuruz Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 kad pomenu te ludake imam novu koleginicu, 89 godište, prosek 9.75, master, sve pet al sluša Goci bend i jede burek s mesom na poslu i priča kao Čvarkov kad imitira Ličane a visoka i simpatična pa to je plač, ja se onesvešćujem od smeha Quote
Recommended Posts