Antikristina Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 Ja bih uživala na poslu, ja se sa takvima najbolje družim Meni kažu da sam prilično pripitomljena, da nisam ovako nežne građe ne bi se reklo da sam dođoško dete... Al' zato kad se udružim sa zemljacima vidi se da sam Bora Drljača u duši Quote
kuruz Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 meni je to baš pakao jebote zamisli taj izlazak u grad, eto kod nje je Prijepolje u pitanju 20 spičenih devojaka i 20 junoša, pa kad horski zapevaju dođi janje kad se žito žanje Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 eeee da mi jeeeee vidjeti Plitviceeee Quote
Antikristina Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 (edited) @Kuruz Pa bila sam ja na bezbroj tih 'krajiških iventova', znam šta je Mada, nisu sve devojke takve, poznajem mnogo njih koje su skroz u nekom patrijahalnom fazonu, nit vole pit, nit zagalamit Imam rođaku koja je obrazovana, nije neka zaostala i šta ti ja znam, u Švici živi, ali gora od moje babe što se tiče toga koilko priča o mužu (kako ona kaže čoeku ) i sve živo ga sluša k'o mutava... Tako da, kad naiđem na neku poput koleginice prvo je ižljubim ko najrođeniju, a onda joj donesem domaću rakiju i pršut i vodim u provod Kako sam se raspisala, mogla bih neki opširan tekst da napravim o tipovima đevojaka iz brdsko-planinskih predela Edited January 1, 2014 by Yvette Quote
kuruz Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 ova mala je u verskom fazonu kad je čula da sam ateista, strašno se razočarala, pošto sam joj se pre toga dopao i sad oće da me izvodi na pravi put kaže da u svakoj sobi ima ikonu Belog anđela totalna psihodelija Quote
Antikristina Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 Jebiga, neko voršipuje belog anđela, a neko muža, svakako se ne zna šta je gore Mada, deluje mi da je car, oprostila bih joj to 1 1 Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 jebo te sunce, lazi da si vernik, ko ga jebe, krsti se na crkvu ako treba...onda je prit'snes i kazes bil' ti posla samnom?, razumijes.... nego http://www.youtube.com/watch?v=dKnmj_RBt6A Quote
Мајор Гашпар Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 (edited) Ако затреба, постаће и верник. Edited January 1, 2014 by Ефенберг Quote
Antikristina Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 U ovom slučaju promena tabora je razumljiva. Quote
Captain Spaulding Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 Momci, krecemo u provod, hahahahahhahahahaha Ja prebacivala i ove rave i smarače tamburaške, Ti si rava, tamburasi su zakon 2 1 Quote
El Karnisero Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 Нема Бачко Грахово! Још! :haha: Quote
Antikristina Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 Ti si rava, tamburasi su zakon Bolje i to nego da sam sefaratista Tamburaši su dobri (samo što ih ja nešto ne gotivim), ali one frajle su neviđeno dosadne Quote
Captain Spaulding Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 Ti samo zavidis svima nama jer si rodjena sa trubom na glavi i opancima na nogama Snimljeno u Lunarovoj kuci 2 1 Quote
Antikristina Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 Kako da ne, bolje bi mi bilo da sam se rodila sa tamburicom na glavi A ni za trubačima nisam luda (mada ih volim više no tamburaše), ja slušam samo one što gurnu prst u uvo i urliču Quote
Talvi Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 fenomenalan specijal, bolji i od prošlogodišnjeg "PIČKA IM MATERINA SELJAČKA!" :haha: Quote
bo88gdan Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 http://www.lepotaizdravlje.rs/magazin/naslovna/dorde-cvarkov-dragan-torbica-i-boskic-za-lz-zene-su-nepouzdane-probirljive-i-misle-da-mogu-promeniti-muskarca Quote
Мајор Гашпар Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 Данас не беше епизоде. Одмор? Quote
Dead Man Drinking Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 Izgleda i oni imaju dušu Quote
Мајор Гашпар Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 Јасно к'о дан, него сам мислио да су унапред наснимили. Quote
Recommended Posts