bo88gdan Posted February 3, 2014 Report Posted February 3, 2014 hahahhaha Faca koju je slozio Cvarkov kad prica o kotrljanju jabuke prema muskom klozetu a Boskic kaze divno :haha: Quote
Мајор Гашпар Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 Чоколино и машта могу свашта. Quote
kuruz Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 gledam sinoć najavu 300. epizode, plačem, dolazi burazer i kaže: "al zajebali su, to je rimski šlem, ne grčki" Quote
Antikristina Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 (edited) Ja već zamišljam šta će da bude Garant će Đoka da priča kako je ta bitka bila na Pejićevim salašima u stvari, pričao mu frau Šilovičkin švaler A Torbica da su iz njegovog kraja skupljali vojsku, jer su to najjači ljudi, jebo te sunce Petnaesti put gledam ovo edit: ne mereš embedovati da si tica Edited February 4, 2014 by Yvette Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 gledam sinoć najavu 300. epizode, plačem, dolazi burazer i kaže: "al zajebali su, to je rimski šlem, ne grčki" jesi mu rek'o-mrs balavac jedan, ma ti ces slem da proveravas, sunce ti poljubim balavo!Ma nemoj sad petokrakom da te zaljepim ima us' da ti zvone tri dana!! Quote
kuruz Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 jeste, pa da dobijem batine i da mi isključi wifi Quote
sale 3sm Larry Flynt Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 OVO JE ARHIVAAAA!!!!! :haha: Quote
Antikristina Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 Koje zlo od epizode, umirem Quote
Мајор Гашпар Posted February 4, 2014 Report Posted February 4, 2014 На цеђену. Као да видим Кокија. Quote
Vic Rattlehead Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Inače mi nisu smiješni ali ovo je odlično. http://www.youtube.com/watch?v=MLOX07EIzeE Quote
kuruz Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 ne razumem kako je moguće da nekome nisu smešni ja plačem svakog dana, mrzim vikend zbog toga što njih nema tim danima Quote
Vic Rattlehead Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Isto kao što ja ne razumijem da nekom Nadrealisti ili The Books of Knjige nisu smiješni. Quote
Antikristina Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Ja razumem sve kad su u pitanju neki nemači pojma, ali moj brat mrzi Državni posao, a do sad smo se slagali oko svega manje-više, imamo baš sličan ukus... Veliki problem imamo jer ga stalno smaram Kaže 'šta koji kurac da mi bude smešno kad to gledam svaki dan po komšiluku' Baš je balavac balavi Quote
kuruz Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 Nadrealisti su dobri, TBK zamaraju ono što fali obema ekipama je spontanost koju ovi manijaci imaju to prsoto nije gluma Quote
Talvi Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 meni je i dalje "Večernja škola" svetlosnim godinama ispred svega ikad na ovim prostorima, ali DP mi je baš u samom vrhu isto. Quote
kuruz Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 koji im je kurac sa "tamo-vamo" u poslednje tri epizode Quote
Talvi Posted February 5, 2014 Report Posted February 5, 2014 kud spomenuh ludog Pervana, sad ću celu noć da umirem http://www.youtube.com/watch?v=M69Z-vHFyCs Quote
Recommended Posts