marcoman Posted December 17, 2012 Report Posted December 17, 2012 pokusavam da platim narednih godinu dana whatsapp-a preko google wallet-a ali kad odradim checkout dobijem sledecu poruku: "your current payment method is not valid. Please enter a new payment method to complete this purchase" Da li neko ima ideju zasto mi to izbacuje i sta treba da uradim da mi prodje placanje? Kartica koja je vezana za wallet je inteza internet 1
Baal Posted December 21, 2012 Report Posted December 21, 2012 I nisi napisao kako si rešio. Elem, rešenje je da za zemlju stavite Serbia and Montenegro, a ne Serbia.
marcoman Posted December 21, 2012 Author Report Posted December 21, 2012 netacno ostavio sam majku srbiju samo sam morao ponovo sve da prekucam i sacuvam to kao default, ne kapiram zasto doduse ovo sve preko telefona pa mozda pravi razliku, ne znam sad mi daj plus kerberos, lol jebote 1
Baal Posted December 24, 2012 Report Posted December 24, 2012 Ja sam rešio samo sa promenom zemlje na Serbia and Montenegro. Al' bar sam te naterao da kažeš kako si namestio, siso.
Recommended Posts