Havočka Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 cu dodjem podrske radi i da zajebavam celavog i jareta 2
Јарослав Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Ау, људи, шта вам је? Истина је, фестивал ће се одржати и идеја је да ово прерасте у нешто на годишњем нивоу.
truliandedzombileš! Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 ja kapiram da ima publike za ovako nešto, mada sam često nerealni optimista. lično ovo me apsolutno ne zanima, al dobro, nek se makar nešta dešava. 1
kuruz Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Desaster, Triumfall, Simargal, Infernal War - klasa od ostalih sam neke slušao, većinu nisam, al' sam čuo sećam se da sam imao neki Behexen na originalu 1 1
Јарослав Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Бехексен такође класа. Највише се иде због IW, па због Бехексена. Desaster сам већ два пута гледао, али су ми дефинитивно омиљени од свих ових (уз IW).
kuruz Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 meni su očajni, vokal je isti onom iz The Black Satans 1
Talvi Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Bice verovatno josh bendova,bice jedan sto posebno voli talvi verovatno,al aj necu da pricam ja dok se ne oglase organizatori:) op op
Miilos Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 E kad bi doveli još Dead Congregation i Marduk... Mada i ovako ne propuštam. meni su očajni, vokal je isti onom iz The Black Satans Super su Behexen, a vokali su različiti na svakom albumu. Nightside Emanations je jedan od boljih albuma ove godine, preslušaj ako već nisi. http://www.youtube.com/watch?v=QoicTieIEFs
kuruz Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 nisam, poslednje što sam slušao od njih je Rituale Satanum 1
Јарослав Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Послушај By The Blessing Of Satan. Ремек дело. 1
Lou Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Bice verovatno josh bendova,bice jedan sto posebno voli talvi verovatno,al aj necu da pricam ja dok se ne oglase organizatori:)
STARSHOOTER_SUPREME Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 Cudno mi sto na ovom forumu ljudi ne vole enthroned mogo sam se zakleti da su sve kunuli u njih pre 6-7 godina
LazaGNR Posted December 18, 2012 Report Posted December 18, 2012 (edited) ...mogo sam se zakleti da su sve kunuli u njih... ? Brzo kucas Neso Zivi bili pa videli dal ce biti ovo. Edited December 18, 2012 by LazaGNR
[Nocturno] Posted December 19, 2012 Report Posted December 19, 2012 Cudno mi sto na ovom forumu ljudi ne vole enthroned mogo sam se zakleti da su sve kunuli u njih pre 6-7 godina Enthroned kao Enthroned, bend o kome ti govoris vise ne postoji. To je sada samo ime sa skroz drugim muzicarima. 1
Јарослав Posted December 19, 2012 Report Posted December 19, 2012 У петак се објављују имена још два бенда.
Srlandand Posted December 19, 2012 Report Posted December 19, 2012 Podrska za ovako nesto, nadam se da nece puci s obzirom na ove cene karata. :S
To code Posted December 19, 2012 Report Posted December 19, 2012 vidim da neki ljudi i dalje kukaju na cenu karte, majka srbija rodila pa da im pada sa neba i sve da bude dzabe, a sa druge strane zale se kako im fale dobri koncerti pa odvajaju silne stotine evra ne bi li otisli na neke festivale pa ciganskim zemljama... wake up... mogu da se kladim da ce ovo biti najbolje organizovani festival kod nas, samim tim cena karte je sasvim korektna, a i da se ne lazemo, organizatori su najavili festival 6 meseci unapred!!! znaci mesecno po 1000din i na festivalu si koji ce se sigurno pamtiti! ili mozda imate pametnije stvari da radite tih dana, poput gledanja svog facebook profila i redovnog postovanja na twiter-u ili sta je vec sad hit! ovo je kritika svih nas, i mene samog koji ovo pisem jer koristim forum u ovu svrhu - ali barem nemam facebook nalog, jer gomila lepih stvari koje su bile ili koje neki ljudi pokusavaju da pokrenu bivaju zanemarene usleg manjka sistema vrednosti ili podvrgnute ismevanju ili cak onom dobrom starom kako je u nemackoj, kako je u norveskoj... idite u nemacku, idite u norvesku... ja sam moju kartu rezervisao a vi vidite sta sve mozete da uradite za 6 meseci, a siguran sam da za kartu u tom periodu sigurno mozete da ustedite. 10 1
HeLLsarma Posted December 19, 2012 Report Posted December 19, 2012 Neciji fejk koji prica pravu stvar . 2
Шöне Мики Posted December 19, 2012 Report Posted December 19, 2012 Neciji fejk koji prica pravu stvar .
MegaDave90 Posted December 19, 2012 Report Posted December 19, 2012 Svidja mi se ova stvar. Ko je Laura F. ?
Recommended Posts