Jump to content

2013.05.30-06.01 *Prnjavor, Beograd* Darkness Rising Festival

Recommended Posts

Posted

Lokacija je dobra u smislu da je odgovarajuca samom event-u. Samo realno ko nema auto, nema drustvo koje slusa black metal, i ne namerava da kampuje tamo, jeste problematicno prebacivanje tamo-i-nazad. Al ipak najbitniji je lineup, ostalo se da nekako iskombinovati.

• 2 weeks later...
Posted

Više sam ciljao na to da treba staviti da je Avala u pitanju, pogotovo zvog stranaca (nadam se da će ih biti, da se organizatorima isplati) koji bi tako mogli da malo čuju za stvari, možda obiđu... ;)

Ne moze se "staviti" da je Avala u pitanju kad nije, Prnjavor je jos dalje. Moze se samo nagovestiti da se prolazi pored Avale.

Posted (edited)

odlicno za nargaroth,mada gledao sam ga vec.ja cu verovatno na dan kad urfaust bude svirao,jos da se potrefi infernal war.

Edited by Goxy
Posted

Tu je hiperbola upotrebljena u svrhu izrazavanja nezadovoljstva u slucaju da je poslednji objavljeni bend za festival los bend Nargaroth.

Stilske figure ili sta?

• 2 weeks later...
Posted

poprilično bi mi značilo kad bi se objavila neka mapa sa tačnom lokacijom, jel ovo negdje direkt pod avalom il moraš do ripnja doći pa kontati dalje?

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...